ROVED

Indicatie €450 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar ROVED

Check beschikbaarheid
ROVED, Alternatief, Akoestisch, Rock band

ROVED: „Right in your Face”
Met passie, een flinke dosis energie én met een hoog entertainmentgehalte grijpen de vijf podiumbeesten je bij de keel om je op een portie onvervalste grunge-rock te trakteren. Een sterke interactie met het publiek zorgt voor een mooie chemie tussen band en publiek en een onvergetelijke show. En omdat deze enthousiaste en gedreven muzikanten er zelf ook zoveel plezier in hebben, krijgt het publiek waar ze recht op hebben: Muziek zoals het bedoeld is, right in your face.

UNPLUGGED: "Same songs, different vibe"
Naast het dak eraf spelen in zalen is ROVED ook te boeken in een intieme unplugged setting. Daardoor kan de grunge sound in elke zaal en bij elke gelegenheid worden gespeeld. Met dezelfde inzet en intensiteit, maar net even intiemer en ‚puurder’, back to the basics. De grunge songs komen daar extra goed tot hun recht, er is meer aandacht voor de tekst en akkoorden.
En zeg nu zelf. Wie herinnert zich niet de beroemde MTV-Unplugged sessions uit de jaren 90?

Muziek

Comedown (Live in De Meern,...

Wicked Game (Live in De Mee...

Alive (Live in De Meern, ja...

Reviews

Boek ROVED en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

ROVED, Alternatief, Akoestisch, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ROVED

ROVED is een band uit Leiden. ROVED speelt muziek in de genres Akoestisch, Alternatief & Rock. ROVED heeft sinds de inschrijving op 05/05/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ROVED klinkt als: Pearl Jam, Bush, Nirvana, Stone Temple Pilots. Het repertoire van ROVED bestaat uit alleen covers.

ROVED hanteert een richtprijs van €450 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.