Rockcoverband NoKeys

  • Band   /   Eindhoven
  • #Rock #Punk
  • Klinkt als Queens of the Stone Age, Foo Fighers, The Black Keys, Muse

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Rockcoverband NoKeys

Check beschikbaarheid
Rockcoverband NoKeys, Rock, Punk band

De naam NoKeys is ontstaan doordat bij ieder nummer dat we in het repertoire op wilde nemen, we erachter kwamen dat er eigenlijk toetsen nodig waren. Bij gebrek aan een toetsenist zijn we begonnen om deze partijen in te vullen met de instrumenten die we wel tot onze beschikking hadden. Snel kwamen we er toen al achter dat dit prima ging en we de invulling van ‘keys’ makkelijk konden vervangen door bas of gitaar. Deze stijl ligt ook nog een stuk beter in ons straatje; no-nonse, energiek en lekker rockend! Dat er regelmatig onduidelijkheid is over waar de sleutels van het repetitiehok zijn zou er ook mee te maken kunnen hebben…

De band is voor het eerst bij elkaar gekomen in 2016, ontstaan vanuit een workshop bij Nico Spruijt. De eerste 1,5 jaar is er gerepeteerd in de Anker Studio. Sinds september 2017 is POPEI onze vaste thuisbasis waar we iedere maandagavond repeteren. Hoewel er gedurende die periode wel wat wisselingen binnen de band zijn geweest, hebben we nu de perfectie bezetting.

Muziek

Somebody That I Used to Know

Come Together

Bad Moon Rising

Reviews

Boek Rockcoverband NoKeys en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Rockcoverband NoKeys, Rock, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jip

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rockcoverband NoKeys

Rockcoverband NoKeys is een band uit Eindhoven. Rockcoverband NoKeys speelt muziek in de genres Rock & Punk. Rockcoverband NoKeys heeft sinds de inschrijving op 29/03/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rockcoverband NoKeys klinkt als: Queens of the Stone Age, Foo Fighers, The Black Keys, Muse. Het repertoire van Rockcoverband NoKeys bestaat uit alleen covers.

Rockcoverband NoKeys hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.