Rob Klerkx & The Secret

Indicatie €300 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Rob Klerkx & The Secret

Check beschikbaarheid
Rob Klerkx & The Secret, Akoestisch, Alternatief, Indie Rock band

Wat is The Secret? We zien onszelf niet als een doorsnee band, maar meer als een collectief van muzikanten die graag de grenzen van muziek verleggen, zowel live 'on stage' als in de studio.

Met Rob Klerkx als onze frontman verkennen we een breed skala aan genres. Je zou onze muziek als 'Explosieve Americana' kunnen omschrijven. Wanneer je The Secret eens live hebt mogen ervaren, zal je begrijpen dat het meer is dan dat..

Onze muzikale roots zijn te vinden in pop, psychedelische rock, southern rock en americana. Beïnvloed door de rijke songwriting historie van Nashville balanceren we tussen experimenteren en liedjes schrijven en spelen over de grote onderwerpen van het leven.

We durven zeker op het randje te spelen en alles te geven alsof het onze laatste gig zal worden. We werken samen als een team, spelen als een band en proberen altijd de verwachtingen van onze luisteraars te overtreffen; om ze dichter bij 'The Secret' te brengen...

Muziek

Carry My Love (Live)

She Said (Live)

Come Home (Live)

Reviews

Boek Rob Klerkx & The Secret en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Rob Klerkx & The Secret, Akoestisch, Alternatief, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sander

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rob Klerkx & The Secret

Rob Klerkx & The Secret is een band uit Amsterdam. Rob Klerkx & The Secret speelt muziek in de genres Akoestisch, Alternatief & Indie Rock. Rob Klerkx & The Secret heeft sinds de inschrijving op 26/04/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rob Klerkx & The Secret klinkt als: Wilco, Nick Cave, Pearl Jam, Ryley Walker, Israel Nash, Ryan Adams, Sigur Ros, Mogwai. Het repertoire van Rob Klerkx & The Secret bestaat uit alleen eigen werk.

Rob Klerkx & The Secret hanteert een richtprijs van €300 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.