Ritmo Percussion

Indicatie €650 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Ritmo Percussion

Check beschikbaarheid
Ritmo Percussion, Allround, Afro, Entertainment band

Ritmo Percussion is in 2009 opgericht door Jannuel Rosina. Na jaren bij verschillende groepen te hebben gespeeld en lessen te hebben gegeven aan verschillende groepen in en buiten Amsterdam, heeft Jannuel besloten om voor zichzelf te beginnen.

Wij kenmerken ons door de vernieuwende en opzwepende ritmes die we spelen. Onze muziek brengt iedereen aan het dansen.

Ritmo Percussion treed namelijk op in 2 formaties; een drumformatie, die alleen uit drummers bestaat en een brassband formatie, die bestaat uit drummers en blazers. Afhankelijk van wat u wilt kunnen wij kijken welke formatie het beste bij uw gelegenheid past.

Wat Ritmo Percussion ook onderscheid is het feit dat wij heel flexibel zijn en dat wij altijd samen met de klant het optreden of workshop kunnen samenstellen naar hun wensen. Wij zijn in staat om gestationeerd, lopend en zelfs tussen het publiek door te spelen.

Muziek

Live 3

Live 2

Live 1

Reviews

Boek Ritmo Percussion en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ritmo Percussion, Allround, Afro, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rosina

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ritmo Percussion

Ritmo Percussion is een band uit Amsterdam. Ritmo Percussion speelt muziek in de genres Allround, Afro & Entertainment. Ritmo Percussion heeft sinds de inschrijving op 07/06/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ritmo Percussion klinkt als: Braziliaanse Carnaval. Het repertoire van Ritmo Percussion bestaat uit covers en eigen werk.

Ritmo Percussion hanteert een richtprijs van €650 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.