Rich

  • Soloartiest   /   Leeuwarden
  • #Hip Hop #Rap
  • Klinkt als The Opposites, Fresku, Russ

Indicatie €50 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Rich

Check beschikbaarheid
Rich, Hip Hop, Rap soloartist

Richard oftewel Rich is een uit Leeuwarden afkomstige rapper. Al op jonge leeftijd ontdekte Rich in de platenbak van zijn broer rapmuziek. Namen als Mobb Deep, Tupac, Wutang-Clan & Biggie kwamen voorbij en zorgden ervoor dat ook Rich verslaafd raakte aan het fenomeen hiphop.
Als 14 jarige jongen gaf Rich zich op voor rap-battles om zo het wereldje van rap te kunnen ontdekken. Tijdens de battles ontmoette hij een andere rapper genaamd Daniel Kolk. Al snel klikte het tussen de twee, en niet veel later was er een nieuwe hiphopformatie geboren genaamd RSF.
Op een koud zolderkamertje in Britsum werd de een na de andere track opgenomen en uitgebracht en niet veel later tekenden de twee heren een platencontract. Dit bracht ze in voorprogramma's van onder andere Lange Frans, The Opposites, Opgezwolle en Typhoon.
Na een volgens 3voor12 ''Sterke debuutplaat'' in 2006 werd het stil rond RSF en besloten ze beide iets anders te gaan doen. Om vervolgens in 2015 een comeback te maken op het Freeze Festival. Hier bleef het ook bij. Wellicht zijn ze in de toekomst nog van plan om nieuw materiaal uit te brengen, maar voorlopig ligt er nog niks nieuws op de plank.
Wel is Rich sinds kort begonnen aan een soloproject, waarin hij samenwerkt met verschillende producers van Friese bodem. Momenteel zijn er al 3 nieuwe solotracks en een videoclip uitgebracht en zal hij de komende tijd hard werken aan zijn eerste solo EP.

Muziek

Vroeger

Liefde Is Een Bitch

Tijd

Reviews

Boek Rich en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Rich, Hip Hop, Rap soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Richard

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rich

Rich is een solo-artiest uit Leeuwarden. Rich maakt vooral muziek in de genres Hip Hop & Rap. Rich heeft sinds de inschrijving op 06/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rich klinkt als: The Opposites, Fresku, Russ. Het repertoire van Rich bestaat uit alleen eigen werk.

Rich hanteert een richtprijs van €50 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.