Renée Spijker

Indicatie €130 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Renée Spijker

Check beschikbaarheid
Renée Spijker, Singer-songwriter, Akoestisch, Pop soloartist

Renée Spijker is een Noord Hollandse singer-songwriter. Ze begeleidt haar zelf op de gitaar en met haar loopstation geeft ze een hele eigen draai aan haar eigen geschreven nummers. Ook gebruikt zij de conga om de sfeer te zetten. Haar werk is vooral gebaseerd op waargebeurde verhalen en dagelijkse gebeurtenissen. Met haar muziek probeert Renée mensen samen te brengen door haar gevoel in de nummers zo helder mogelijk binnen te laten komen. In 2016 won Renée bij de Lakeside story’s contest de eerste plaats. Zij speelde onder andere bij Haarlem 105Fm, 3Fm, Woodlands Festival en deed mee met de Rob Acda Awards. Ook stond zij in de halve finale van Mooie Noten te Paradiso.

Muziek

Knowing

LOS

Double You

Reviews

Renée Spijker heeft nog geen reviews.

Contact

Renée Spijker, Singer-songwriter, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Renée

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Renée Spijker

Renée Spijker is een solo-artiest uit Alkmaar. Renée Spijker maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Akoestisch & Pop. Renée Spijker heeft sinds de inschrijving op 08/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Renée Spijker klinkt als: Loreena Mckenitt, Clanned, Maria Mena, Ed Sheeran. . Het repertoire van Renée Spijker bestaat uit covers en eigen werk.

Renée Spijker hanteert een richtprijs van €130 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.