Remove Before Flight

  • Band   /   Nijmegen
  • #Rock #Blues
  • Klinkt als RBF

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Remove Before Flight

Check beschikbaarheid
Remove Before Flight , Rock, Blues band

RBF (Remove Before Flight), een rock/bluesband uit de omgeving van Nijmegen. Jongens van alle 20 jaar die vijf jaar geleden hun krachten bundelen om een ambitieuze band te vormen. Deze talentvolle en gepassioneerde muzikanten vormden samen de bakermat voor een fantastisch eigen geluid. Geïnspireerd door het werk van onder anderen Jimi Hendrix, Led Zeppelin en The Allman Brothers Band staat RBF inmiddels met een eigen avondvullend repertoire op het podium.
RBF speelt alleen eigen nummers en soms, omdat het zulke lekkere nummers zijn en het goed past bij het eigen werk, aangevuld met covers uit de jaren '60, '70.
RBF heeft op verschillende podia gestaan onder andere : voorprogramma Band Of Friends (ex- bandleden Rory Gallagher), voorprogramma Ruben Hoeke Band en het voorprogramma voor de Britse rockband The Brew (LUXOR LIVE Arnhem). Ook stonden zij afgelopen zomer op drie verschillende podia tijdens de Nijmeegse Vierdaagse Feesten en onder meer op het podium van (het oude) Doornroosje tijdens de finale van de Roos Van Nijmegen.

Reviews

Boek Remove Before Flight en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Remove Before Flight , Rock, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wouter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Remove Before Flight

Remove Before Flight is een band uit Nijmegen. Remove Before Flight speelt muziek in de genres Blues & Rock. Remove Before Flight heeft sinds de inschrijving op 23/01/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Remove Before Flight klinkt als: RBF. Het repertoire van Remove Before Flight bestaat uit alleen eigen werk.

Remove Before Flight hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.