Remedy

  (1)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Pop #Nederpop #Akoestisch
  • Klinkt als Suzan & Freek, Nielson, Krezip, Zangduo, Maan, Blof
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €295 - €645

Stuur een persoonlijk bericht naar Remedy

Check beschikbaarheid
Remedy, Pop, Nederpop, Akoestisch band

Sinds 2010 zijn Soraya en Wendy beste vriendinnen en kunnen zij samen geen dag zonder muziek. Sinds 2015 vormen zij officieel het zangduo Remedy.
Remedy is te herkennen aan de mooie samenzang waarin zij elkaar als individuen kunnen aanvullen. De naam Remedy is ontstaan uit het gevoel dat zij hebben bij muziek: "Music is our Remedy".

De meiden waren te zien als de talenten van Berget Lewis in haar theatertour en zijn uitgenodigd door Team Berget om mee te gaan naar RTL Late Night, waar zij kort wat hebben mogen zingen. In 2017 heeft Remedy meegedaan met the blind auditions van The Voice of Holland seizoen 8. In 2019 was Remedy te zien in het RTL4 programma 'All together now'.

Remedy zingt op verschillende gelegenheden waaronder: bruiloften, privé feesten, festivals, bedrijfsevenementen, restaurants en meer. Zij zingen in de genres pop, soul, funk en nederpop. De samenstelling waarin zij optreden kan variëren van Remedy met tracks, Remedy akoestisch t/m Remedy band.
Remedy is zeer actief op Facebook, Instagram en YouTube. Zo posten zij regelmatig zangvideo’s, samenwerkingen met andere muzikanten, foto’s en vlogs waarin ze je meenemen op hun vriendschappelijke en muzikale avontuur.

Muziek

Remedy - Margherita

Remedy - Als het avond is

Remedy - Duurt te lang

Foto's

Reviews

Door op 06/05/2019

Voor een tuin / huisfeest voor 80 mensen waren we op zoek naar live muziek. We kwamen uit bij Remedy o.b.v. de filmpjes en het repertoire en we zijn niet teleurgesteld. Sterker nog, het heeft onze verwachting ruim overtroffen. Goede afstemming vooraf en heldere afspraken over kosten en speelduur. Een fantastisch optreden van Wendy en Soraya ondersteund door Carlo op gitaar wat ons feestje mede onvergetelijk heeft gemaakt. Absolute aanrader!!

Contact

Remedy, Pop, Nederpop, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Soraya

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Remedy

Remedy is een band uit Rotterdam. Remedy speelt muziek in de genres Pop, Nederpop & Akoestisch. Remedy heeft sinds de inschrijving op 15/02/2018 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Remedy klinkt als: Suzan & Freek, Nielson, Krezip, Zangduo, Maan, Blof. Het repertoire van Remedy bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Remedy krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Remedy hanteert een richtprijs van €295 - €645 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.