Remedy zangeressen duo

  (6)
  • Ensemble   /   Rotterdam
  • #Pop #Dance #Akoestisch
  • Klinkt als Suzan & Freek, Nielson, Krezip, Zangduo, Maan, Blof, classics, up-tempo lekker dansen, bruno mars, Stevie Wonder, Pink, Michael Jackson, Whitney Houston, Anouk, Miss Montreal, Davina Michelle
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €595 - €995

Stuur een persoonlijk bericht naar Remedy zangeressen duo

Check beschikbaarheid
Remedy zangeressen duo, Pop, Dance, Akoestisch ensemble

Sinds 2010 zijn Soraya en Wendy beste vriendinnen en kunnen zij samen geen dag zonder muziek. Sinds 2015 vormen zij officieel het zangduo Remedy.

Remedy is te herkennen aan de mooie samenzang waarin zij elkaar als individuen kunnen aanvullen. De naam Remedy is ontstaan uit het gevoel dat zij hebben bij muziek: "Music is our Remedy".

De meiden waren te zien als de talenten van Berget Lewis in haar theatertour en zijn uitgenodigd door Team Berget om mee te gaan naar RTL Late Night, waar zij kort wat hebben mogen zingen. In 2017 heeft Remedy meegedaan met the blind auditions van The Voice of Holland seizoen 8. In 2019 was Remedy te zien in het RTL4 programma 'All together now'.

Remedy zingt op verschillende gelegenheden waaronder: bruiloften, privé feesten, festivals, bedrijfsevenementen, restaurants en meer. Zij zingen in de genres pop, soul, funk en nederpop. Voor 2020 trekken ze het land in met 3 soorten optredens:
- Ceremonie ondersteuning met live muziek
- Achtergrond sfeermuziek bij borrels en recepties
- Dak er af knallen op dansfeesten

Remedy is zeer actief op Facebook, Instagram en YouTube. Zo posten zij regelmatig zangvideo’s, samenwerkingen met andere muzikanten, foto’s en vlogs waarin ze je meenemen op hun vriendschappelijke en muzikale avontuur.

Muziek

Remedy - Als het avond is

Remedy - Duurt te lang

Remedy - Bruiloft / Ceremonie

Reviews

Door op 03/02/2020

Twee gezellige en leuke dames die een mooie sfeer neerzetten met hun repertoire!

Door op 22/01/2020

Alles prima verlopen, leuke meiden en top optreden.
Aanrader.

Door op 20/01/2020

Goeie voorbereiding en erg leuk optreden tijdens de modeshows. Mooie start met sfeervol liedje en daarna fantastische knaller in de finale van de show samen met de saxofoniste en de modellen. Heel gaaf. De achtergrondmuziek tijdens de pauzes was ook nog eens perfect verzorgd. Een leuke extra!

Contact

Remedy zangeressen duo, Pop, Dance, Akoestisch ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Soraya

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Remedy zangeressen duo

Remedy zangeressen duo is een ensemble uit Rotterdam. Remedy zangeressen duo speelt muziek in de stijlen Pop, Dance & Akoestisch. Remedy zangeressen duo heeft sinds de inschrijving op 15/02/2018 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Remedy zangeressen duo klinkt als: Suzan & Freek, Nielson, Krezip, Zangduo, Maan, Blof, classics, up-tempo lekker dansen, bruno mars, Stevie Wonder, Pink, Michael Jackson, Whitney Houston, Anouk, Miss Montreal, Davina Michelle. Het repertoire van Remedy zangeressen duo bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Remedy zangeressen duo krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Remedy zangeressen duo hanteert een richtprijs van €595 - €995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.