Purest of Pain

Indicatie €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Purest of Pain

Check beschikbaarheid
Purest of Pain, Death Metal, Metal, Heavy metal band

PUREST OF PAIN is een modern death metal band opgericht door Merel Bechtold (o.a. bekend van Delain en The Gentle Storm). De band kenmerkt zichzelf door hun melodische, maar toch snoeiharde nummers. Hun energieke live performance is door muziekplatform ‘3voor12’ beloont met een nominatie voor de Best Live Act award. Rockstar Energy Drink is dan ook niet een geheel misplaatste endorser van de band. Purest of Pain was afgelopen jaren onder andere te zien op Wacken Open Air en als support voor Suicide Silence, Opeth, Attack Attack!, Evergreen Terrace, All Shall Perish, Unearth en vele meer. Als voorproefje van het aankomende full-length album is de single ‘Momentum’ al te beluisteren.

Muziek

Wandering Through Parallel ...

Momentum

The Sickening Reality

Reviews

Boek Purest of Pain en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Purest of Pain, Death Metal, Metal, Heavy metal band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Purest of Pain

Purest of Pain is een band uit Hilversum / Tilburg / Dordrecht. Purest of Pain speelt muziek in de genres Death Metal, Heavy metal & Metal. Purest of Pain heeft sinds de inschrijving op 11/01/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Purest of Pain klinkt als: Modern death metal. Het repertoire van Purest of Pain bestaat uit alleen eigen werk.

Purest of Pain hanteert een richtprijs van €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.