Pierre Kleinjans

  • Soloartiest   /   Capelle aan den IJssel
  • #Pop #Volksmuziek #Nederpop
  • Klinkt als Pierre Kleinjans - Rene froger - Engelbert Humperdinck - Tom Jones

Indicatie €350 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Pierre Kleinjans

Check beschikbaarheid
Pierre Kleinjans, Pop, Volksmuziek, Nederpop soloartist

Pierre Kleinjans boeken!
Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Pierre Kleinjans, geboren in Kerkrade en kom uit een muzikale familie. Al van kleins af aan had ik gevoel voor muziek en begon ik op mijn derde jaar met drummen. Al gauw ontdekte ik mijn passie voor het zingen en ging ik meedoen met menig talentenjachten. In 2000 leerde ik mijn huidige vrouw kennen, ieder een kind uit ons eerdere relatie en samen kregen wij nog drie kinderen erbij, een groot en gezellig gezinsleven. In 2008 heb ik mijn zangcarierre op het professionele voet gezet en heb ik een volledig album uitgebracht met daarvan een nummer 1 hit. Meerdere singles hebben zich gevolgd.

Na menig jaartjes heb ik toch de keuze gemaakt om een andere weg in te slaan en komt er een heel mooi en gevoelswaarde nieuwe single uit en samen met mijn huidige producent Richard Poot zijn wij heel druk bezig met de volgende single en een heel nieuw volledig album. Gezien deze gevoelswaarde single en omdat wij woonachtig zijn in het mooie groene Capelle aan den IJssel is mijn keuze ook gevallen om de clipopname in eigen woonplaats te maken vanwege de mooie omgeving.

Binnenkort komt de preview van mijn single uit en kan ik het Nederlandse publiek alvast kennismaken met mijn nieuwe productie. Mijn doel is om mijn passie te kunnen delen met het Nederlandse volk en dat zij mogen genieten van mijn muziek.

Muziek

Pierre Kleinjans - Jij bent...

Pierre Kleinjans - Vreselij...

Jij bent wie je bent

Reviews

Boek Pierre Kleinjans en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Pierre Kleinjans, Pop, Volksmuziek, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Pierre

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Pierre Kleinjans

Pierre Kleinjans is een solo-artiest uit Capelle aan den IJssel. Pierre Kleinjans maakt vooral muziek in de genres Pop, Volksmuziek & Nederpop. Pierre Kleinjans heeft sinds de inschrijving op 22/08/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Pierre Kleinjans klinkt als: Pierre Kleinjans - Rene froger - Engelbert Humperdinck - Tom Jones. Het repertoire van Pierre Kleinjans bestaat uit covers en eigen werk.

Pierre Kleinjans hanteert een richtprijs van €350 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.