Petra Backbier

  • Soloartiest   /   Vlijmen
  • #Entertainment #Soul #Disco
  • Klinkt als Helene Fischer,Tina Turner en Trijntje Oosterhuis

Indicatie €250 - €424

Stuur een persoonlijk bericht naar Petra Backbier

Check beschikbaarheid
Petra Backbier, Entertainment, Soul, Disco soloartist

Professionele zangeres die met haar zeer brede repertoire van jazzy, disco, soul tot Nederlandstalig en Duits van elk feest, of event een succes maakt!

Zangeres Petra is een zeer allround professioneel zangeres met heel breed repertoire op een borrel terras of feestje van achtergrond tot swingende top 40 en soul en disco uit de jaren 70.Zij maakt van elk prive feest, bruiloft of bedrijfsfeest een feest en kan met haar zeer brede repertoire alle kanten op en past zich aan aan het publiek en gaat van Norah Jones naar Aretha Franklin en Tina Turner naar feestmuziek van André Hazes naar Duitstalig Helene Fischer met 100% feestgarantie! Ze zet elk feest op z’n kop! Verzoekjes zijn zeer welkom op de avond omdat daarmee de interactie nog groter wordt.Heb je een feest,borrel of event boek Petra!

Muziek

Atemlos

Set fire to the rain

Why tell me why

Reviews

Boek Petra Backbier en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Petra Backbier, Entertainment, Soul, Disco soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Petra

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Petra Backbier

Petra Backbier is een solo-artiest uit Vlijmen. Petra Backbier maakt vooral muziek in de genres Entertainment, Soul & Disco. Petra Backbier heeft sinds de inschrijving op 08/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Petra Backbier klinkt als: Helene Fischer,Tina Turner en Trijntje Oosterhuis. Het repertoire van Petra Backbier bestaat uit alleen covers.

Petra Backbier hanteert een richtprijs van €250 - €424 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.