DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één)

  (12)
  • DJ   /   Huizen
  • #Dance #Electronic #Deep house
  • Klinkt als Muziekkeuze altijd in overleg en afgestemd op de sfeer van het event. Van Spice Girls tot Vengaboys, van Earth Wind & Fire tot Armin van Buuren en van Avicii tot Paul Elstak, alles is mogelijk.
  • 13 geverifieerde boekingen

Indicatie €175 - €899

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één)

Check beschikbaarheid
DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één), Dance, Electronic, Deep house dj

* UPDATE: Juli en Augustus 2023 zit al bijna vol.

Ik ben PAUL C4GE een Bruiloft & Drive-In DJ en Trompettist. Tweede van Noord Holland geworden tijdens de Love Awards in de categorie beste bruiloft DJ. Werkzaam bij Armada Music (muziek label van Armin van Buuren). Ik beschik over alle apparatuur, zowel licht als geluid, om een geweldige avond te verzorgen. Naast DJ apparatuur kun je er ook voor kiezen dat ik mijn trompet meeneem zodat ik ook live mee speel tijdens het DJ-en. Ook silent disco is een optie, bekijk mijn website voor meer informatie. Hopelijk tot snel.

Muziek

C4GE CLOSED 032

C4GE CLOSED 027

C4GE CLOSED 026

Reviews

Door op 26/06/2023

Voorafgaand aan het feest leuk contact met Paul gehad. Doorgesproken wat de bedoeling was en wat wij wel en niet wilden qua muziek. Dat heeft hij op de avond heel goed naar eigen gevoel ingevuld. Bij aanvang meer lounge en later op de avond lekker dans muziek met een volle dansvloer als
gevolg. De trompet bij sommige nummers maakte het voor ons echt helemaal af. Ook onze gasten waren vol lof over Paul. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Door op 30/05/2023

We zijn ontzettend tevreden over Paul. Voorafgaand nam hij heel uitgebreid contact op, wat heel prettig was en ons een goede indruk gaf. Hij draaide op onze bruiloft, wat mede dankzij hem een heel leuk feest was waar we met heel veel plezier op terugkijken. Het aanvragen van verzoeknummertjes via de QR code werd ook erg gewaardeerd. Het is een hele leuke meerwaarde dat hij een aantal nummers meespeelt met de trompet. Dit geeft echt een extraatje! Na afloop ook nog even leuk contact gehad, erg attent.

Door op 28/03/2023

Paul heeft een deel van het avondprogramma verzorgt voor een jaarlijkse bijeenkomst van onze beroepsvereniging. Hij was goed bereikbaar voor overleg van tevoren en de begeleiding op de trompet maakt de avond anders dan een 'gewone' DJ. Dit resulteerde in een ontzettend leuke avond, de voetjes gingen al snel van de vloer en het was duidelijk dat iedereen het naar zijn zin had!

Optredens van DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één)

Meer optredens

Contact

DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één), Dance, Electronic, Deep house dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één)

DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) is een DJ uit Huizen. DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) draait muziek in de stijlen Dance, Electronic & Deep house. DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) heeft sinds de inschrijving op 29/11/2015 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) klinkt als: Muziekkeuze altijd in overleg en afgestemd op de sfeer van het event. Van Spice Girls tot Vengaboys, van Earth Wind & Fire tot Armin van Buuren en van Avicii tot Paul Elstak, alles is mogelijk.. Het repertoire van DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) hanteert een richtprijs van €175 - €899 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.