Partyband INTHEPICTURE

Indicatie €750 - €1350

Stuur een persoonlijk bericht naar Partyband INTHEPICTURE

Check beschikbaarheid
Partyband INTHEPICTURE, Disco, Dance, Pop band

SOUL, POP, DANCE, FUNK & DISCO! Dit is nog steeds de meest ideale muziek om zowel jong en oud met de voetjes van de vloer te krijgen! Zo dachten 5 topmuzikanten, en tevens beste vrienden uit Zandvoort en Haarlem er ook over. Zij richtte in de jaren ’90 een band op en behaalde veel succes met ‘Girl in the picture’.
 Na een groot aantal jaren was het tijd voor een adempauze. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan… De mannen zochten elkaar in 2012 weer op en besloten de draad weer op te pakken. Maar dan in een nieuw jasje! Met twee waanzinnige zangeressen erbij was Partyband INTHEPICTURE een feit en nu al niet meer weg te denken uit de music scene!
De band bestaat uit: Marc (drummer), John (basgitarist), Robert (toetsenist), Ed (lead-gitarist), Joany (percussionist) en de zangeressen Lisa en Marieke. Met een breed en gevarieerd repertoire van Soul, Disco, R&B, Dance Classics, Funk en (hedendaagse) popmuziek maken wij van elk optreden een onvergetelijk FEEST!

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, evenement, in de kroeg, op het plein of wáár dan ook; Partyband INTHEPICTURE is dé gangmaker op jouw feest!

Partyband INTHEPICTURE past ieder optreden aan op jouw wensen. Rustig beginnen of meteen ‘knallen’? Verzoeknummers? Jij zegt het maar! Het is immers jouw feest!

Dus: als je op zoek bent naar een partyband die je publiek gegarandeerd uit z’n dak laat gaan, laat meezingen en dansen, en die ze zonder twijfel een onvergetelijke middag of avond bezorgt, boek ons dan per mail: inthepicture@xs4all.nl of via lisa_co1@hotmail.com

Muziek

Sex on Fire - Kings of Leon...

Wicked Way - Waylon (cover)

It's Raining Men - The Weat...

Reviews

Boek Partyband INTHEPICTURE en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Partyband INTHEPICTURE, Disco, Dance, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lisa

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Partyband INTHEPICTURE

Partyband INTHEPICTURE is een band uit Haarlem. Partyband INTHEPICTURE speelt muziek in de genres Dance, Disco & Pop. Partyband INTHEPICTURE heeft sinds de inschrijving op 11/02/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Partyband INTHEPICTURE klinkt als: In The Picture. Het repertoire van Partyband INTHEPICTURE bestaat uit alleen covers.

Partyband INTHEPICTURE hanteert een richtprijs van €750 - €1350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.