Ouborg en de Reus

  (1)
  • Ensemble   /   Schiedam
  • #Pop #Rock #Akoestisch
  • Klinkt als Ed Sheeran, the Beatles, Evis Presley, U2, Level 42
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €450 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Ouborg en de Reus

Check beschikbaarheid
Ouborg en de Reus, Pop, Rock, Akoestisch ensemble

Ouborg en de Reus zijn twee zangers en akoestische gitaristen. Zij staan voor kwaliteit en een flinke dosis entertainment! Een must have voor iedereen die van de akoestische gitaar houdt!! . Zij spelen een zeer gevarieerd repertoire akoestische covers op eigen wijze van o.a. nummers van Elvis Presley, Racoon, Justin Timberlake, Level 42, Ed Sheeran en U2 maar ook Nederlandstalig van Bløf, van Dik Hout en de Dijk. Dit duo kan zeer goed op de achtergrond spelen maar kan ook goed op de voorgrond staan. Bekend van o.a. the Sixstring Sessions!!!

Muziek

Ouborg en de Reus 'Gotta le...

Ouborg en de Reus The A Tea...

Ouborg en de Reus 'live' Ab...

Foto's

Reviews

Door op 21/03/2021

Het contact was onmiddellijk aangenaam en vlot! Snelle respons en duidelijke communicatie. Afspraken werden correct nagekomen. Het concert was omwille van Covid heel intiem. Ouborg en de Reus maakte er een heel speciaal moment van. Een heel persoonlijke aanpak met ruimte voor wat wij wensten. De kwaliteit van zang en gitaar is zeer goed en deze heren zijn heel mooi op elkaar afgestemd. Hierdoor krijg je een bijzonder moment als je deze 2 boekt. Wij waren ongelofelijk verrast door hun variatie in genres. Een serieus goede aanrader. Deze mannen spelen met een groot plezier en is aanstekelijk. Mijn 50-ste verjaardag had niet beter kunnen zijn en is voor altijd vastgelegd in ons geheugen. Merci mannen!!!

Contact

Ouborg en de Reus, Pop, Rock, Akoestisch ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - I

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ouborg en de Reus

Ouborg en de Reus is een ensemble uit Schiedam. Ouborg en de Reus speelt muziek in de stijlen Pop, Rock & Akoestisch. Ouborg en de Reus heeft sinds de inschrijving op 18/10/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ouborg en de Reus klinkt als: Ed Sheeran, the Beatles, Evis Presley, U2, Level 42. Het repertoire van Ouborg en de Reus bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Ouborg en de Reus krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Ouborg en de Reus hanteert een richtprijs van €450 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.