Old Skool

  • Band   /   Holten
  • #Rock #Blues
  • Klinkt als CCR, Allman Bro's, Quo, Normaal, Beatles, Stevie Ray etc.

Indicatie €300 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Old Skool

Check beschikbaarheid
Old Skool, Rock, Blues band

Old Skool is treffend te omschrijven als een karakteristieke jaren 60, 70, 80, 90, blues, rock, country, country rock, rock’n roll, boerenrock en wat er nog meer te binnenschiet voor een knallend (kroeg)optreden coverband.
Old Skool is een uit meerdere generaties samengesteld gezelschap van ‘oude’ rotten in het vak, krasse knarren, vreemde eenden en jonge aanwas.

Eddy K. (sologitaar), de nestor, ‘was dancing the vulcano’ toen ons jongste lid Frank ‘Animal’ Achterkamp (drums) nog niet eens wist dat hij geboren zou worden. Eddy, met nog immer sparks flying from his fingertips, is door de wol door en door geverfd, reden dat hij ons doen en laten minzaam glimlachend aanschouwt, onwetend als wij zijn. Because it’s only rock and roll. Degradeert in zijn solo’s ene Chuck tot een Johhny B.(est) acceptabel.

En Frankie? Dat is inmiddels een aardig menneke geworden die iets doet met drive in en geluid. Of was het nou drive by... Maar pas op! Hij heeft een ‘big’ Gretsch en that turns him into an animal!! Kijken we in de generatiekloof dan vinden we de andere klasgenoten, die overigens in de hoogtijdagen van Eddy ook nog niet verder kwamen dan duimpjes sabbelen of maximaal puberende pukkelaars waren.

Albrecht Bulsink (bas), other side of the mountain man, van oorsprong gitarist bij de meest beruchte dialectrockband uit Holten, wegens wangedrag uitgezet naar Nijverdal, neemt in dit klasje genoegen met een opstelling als bassist. Krijgt geen reiskostenvergoeding.

Anton Bulsink (percussie en zang), voormalig dj/vinyldraaier, inmiddels behoorlijk door- en grijsgedraaid (past daarom goed in het landschap), trommelt al vanaf zijn prille jeugd en is bij Old Skool the man with the big ‘cojones’……. of heten die dingen conga’s?

Last but not least Herman Deijk (zang), dark horse, vrolijk, aristocratisch, geen strafblad, waagde enkele jaren geleden de stap van douche en wc naar de grotere podia. Doet het volgens mensen buiten Old Skool niet onaardig.

Zin? Zinloze vraag! Albrecht, Anton, Eddy, Frank, Jerry en Herman hebben d’r altijd zin in! En dat staat garant voor een dampend avondje met deze jaren 60, 70, 80, 90, blues, rock, country, country rock, rock ’n roll, boerenrock en wat er nog meer te binnenschiet voor een knallend (kroeg)optreden coverband waar de lol van af spat!! Een genot om naar te luisteren…. en om naar te kijken natuurlijk! Dus boeken die boys…euhh, knarren!!

Reviews

Boek Old Skool en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Old Skool, Rock, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Herman

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Old Skool

Old Skool is een band uit Holten. Old Skool speelt muziek in de genres Rock & Blues. Old Skool heeft sinds de inschrijving op 30/09/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Old Skool klinkt als: CCR, Allman Bro's, Quo, Normaal, Beatles, Stevie Ray etc.. Het repertoire van Old Skool bestaat uit alleen covers.

Old Skool hanteert een richtprijs van €300 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.