DJ PIMM's

  • DJ   /   Barendrecht
  • #Dance #House #Disco
  • Klinkt als Fedde le Grand | Hardwell | Armin v Buuren | Afrojack | Oliver Heldens

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ PIMM's

Check beschikbaarheid
DJ PIMM's, Dance, House, Disco dj

Mijn artiestennaam is DJ PIMM’s! Dance DJ met een voorkeur voor EDM, Funky , Progressive , Deephouse & Big Room House. Voor de jaren 70, 80 en 90 kun je ook bij mij terecht maar geen bruiloften. Ik ben al begonnen met het mixen op een zeer vroege leeftijd , zoals het maken van mijn eigen radioprogramma met twee platenspelers en een bandrecorder. Tijdens de basisschool maakte ik mixtapes voor schoolfeesten en ga zo maar door. Op de leeftijd van 15 ontdekte ik House Club muziek in een club genaamd Nikki’s en It. Gedurende die periode had ik alleen maar interesse in de muziek , maar besteede veel tijd met een vriend die draaitafels had. Op het moment dat ik ging studeren, ben ik begonnen met het mixen op studentenvereniging ” Vindicat atque Polit ” in Groningen en draaide op alle grote feesten die ze organiseerden, meestal in de line up na de beroemde DJ’s en door heel Nederland op susterverenigingen. Ik was ook een resident DJ bij Molly Malone’s dance bar in Groningen. Na mijn studententijd ben ik een tijdje gestopt met DJ-ing en vorig jaar heb ik mijn hobby weer opgepakt en mijn eigen gear (apparatuur & Lichtshow) gekocht!

Binnenkort een festival organiseren, strandtent, vaste club locatie,etc…? Ik beschik zelf over DJ apparatuur, speakers voor kleine locaties, monitor speakers en een middelgrote lichtshow. Ik ben gespecialiseerd in Electronic Dance Muziek maar draai ook moeiteloos: 70’s 80’s 90’s, diverse House en doe evenementen organisatie. Afhankelijk van de locatie kan ik u adviseren in de eventuele extra’s, zoals zaalspeakers, beamers, springkussens, etc. Ik ga voor u op zoek naar de laagste prijs!

Muziek

The Sound Of DJPIMMs Part 1

The Sound Of DJPIMMs Part 2

The Sound Of DJPIMMs Part 3

Reviews

Boek DJ PIMM's en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DJ PIMM's, Dance, House, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Pim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ PIMM's

DJ PIMM's is een DJ uit Barendrecht. DJ PIMM's draait muziek in de stijlen Dance, Disco & House. DJ PIMM's heeft sinds de inschrijving op 18/06/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ PIMM's klinkt als: Fedde le Grand | Hardwell | Armin v Buuren | Afrojack | Oliver Heldens. Het repertoire van DJ PIMM's bestaat uit alleen covers.

DJ PIMM's hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.