Mr.Moto

  • Band   /   Veldhoven
  • #Rock
  • Klinkt als Black keys, Kings of Leon, The Rolling Stones

Indicatie €500 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Mr.Moto

Check beschikbaarheid
Mr.Moto, Rock band

Als donderslag bij heldere hemel verrees op een zwoele zomerdag vanuit de krochten des vaderlands een nieuwe band. Een samensmelting van creatieve gedachtestromen, semi-erotische melodieën en een onnavolgbare drang om te entertainen. Dit podium vullende collectief staat garant voor Rock ’n Roll, en staat erom bekend elk optreden tot het uiterste te gaan om het publiek te bedwelmen onder een zweem van muzikale narcose. In april van het jaar 2016 is het debuut album 'Fire It Up' verschenen. In 2020 brengt de band haar nieuwe album 'Good Times' uit. Mr. Moto zet haar muzikale gedachtegang voort; krachtig, rauw en aanstekelijk!

Muziek

Blinded By The Redlight

Fire It Up

Higher Than The Sun

Reviews

Boek Mr.Moto en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mr.Moto, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wesley

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mr.Moto

Mr.Moto is een band uit Veldhoven. Mr.Moto speelt muziek in de genres Rock. Mr.Moto heeft sinds de inschrijving op 04/12/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mr.Moto klinkt als: Black keys, Kings of Leon, The Rolling Stones. Het repertoire van Mr.Moto bestaat uit alleen eigen werk.

Mr.Moto hanteert een richtprijs van €500 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.