Mike Versteeg

Indicatie €395

Stuur een persoonlijk bericht naar Mike Versteeg

Check beschikbaarheid
Mike Versteeg, Levenslied, Allround, Entertainment soloartist

Wie is Mike Versteeg?
Mike is een gezellige zanger uit Houten met een aanstekelijk enthousiasme!
Daarnaast heeft Mike, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al menig podium bezongen en een flinke dosis ervaring opgedaan in de muziek- en entertainmentwereld.

Daarnaast heeft Mike, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al menig podium bezongen en een flinke dosis ervaring opgedaan in de muziek- en entertainmentwereld. Vanaf zijn 7ejaar klom hij al op het podium waar hij begon te zingen en verzamelde zijn schoolgenoten zich destijds om het podium in de centrale hal.Vanaf die tijd ontwikkelde Mike zijn natuurlijke talent door veel thuis te oefenen en door de microfoon te pakken bij zijn voetbalclub en diverse feestjes op school en met vrienden.

Talentenjachten
In 2012 deed hij mee aan‘Voor Houtens Talent Wordt Geklapt’.Een lokale Talentenjacht in zijn woonplaats. Hij wist zich na de eerste ronde al te kwalificeren voor de finale. En van de 65 deelnemers werd hij uiteindelijk 3e!
Toen Mike in groep 8 zat deed hij een poging bij‘The VoiceKids’en bereikte hij de voorrondes en in 2017 gaf hij zich op voor ‘Idols’ en ‘The Voice Of Holland’ en ook daar kwam hij tot de voorrondes.

Professioneel
Tot eind 2017 zong Mike in zijn vrije tijd voor o.a. goede doelen, toen hij besloot om vanaf dat moment vakkundig te werk te gaan. In mei 2018 is hij met zijn eigen onderneming ‘Mike Versteeg Entertainment’ gestart. Daarnaast zocht hij contact met Ronald Visch van het platenlabel RoodHitBlauw en ging een samenwerking aan waardoor zijn carrière een flinke boost kreeg. Hij bracht zijn 1e officiële single uit getiteld ‘Op Eigen Benen staan’. Deze single ontving veel positieve aandacht, lovende kritieken en de juiste publiciteit.

Mike ontwikkelt in 2019 een eigen muziekstijl en begin februari 2019 kwam Mike’s 2e single ‘Ik Liet Jou Mijn Liefde Zien’ uit. 18 september 2019 borduurde Mike voort en bracht met 'Iedere Keer' en nieuwe single uit.

Muziek

Bella Donna

Op eigen benen staan

Iedere keer

Reviews

Boek Mike Versteeg en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mike Versteeg, Levenslied, Allround, Entertainment soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mike Versteeg

Mike Versteeg is een solo-artiest uit Houten. Mike Versteeg maakt vooral muziek in de genres Levenslied, Allround & Entertainment. Mike Versteeg heeft sinds de inschrijving op 22/06/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mike Versteeg klinkt als: Mike Versteeg. Het repertoire van Mike Versteeg bestaat uit covers en eigen werk.

Mike Versteeg hanteert een richtprijs van €395 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.