Michael Raven

Indicatie €120 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Michael Raven

Check beschikbaarheid
Michael Raven, Singer-songwriter, Pop, Folk soloartist

Michael Raven zat bij de laatste 8 van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland 2015. Ook is hij te gast geweest bij De Wereld Draait Door n.a.v. DBSSW. Zijn muziek is authentiek, ambachtelijk en neemt je mee op reis. Door poëtische teksten vol metaforen en diepe lagen over het dagelijkse leven kleurt hij zijn nummers in.
In 2015 is Michael de studio in gedoken van Wouter Budé, Moon Music, waar hij een EP heeft opgenomen met band. Eind februari heeft hij zijn debuut EP The Traveler’s Guide uitgebracht. Michael kan in zowel solo, duo, trio, als bandformatie optreden.

Muziek

Liars and Stones

The Great Unknown

The Longing

Reviews

Boek Michael Raven en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Michael Raven, Singer-songwriter, Pop, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Michael

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Michael Raven

Michael Raven is een solo-artiest uit Tilburg. Michael Raven maakt vooral muziek in de genres Folk, Pop & Singer-songwriter. Michael Raven heeft sinds de inschrijving op 21/03/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Michael Raven klinkt als: Ryan Adams, Gregory Alan Isakov, Damien Rice. Het repertoire van Michael Raven bestaat uit alleen eigen werk.

Michael Raven hanteert een richtprijs van €120 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.