Martine Bakker & Bobbie Wall

  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #Soul #Pop #Country
  • Klinkt als een samensmelting tussen Sheryl Crow, Ilse de Lange en Kacey Musgraves, afgeblust met humoristische verhalen.

Indicatie €100 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Martine Bakker & Bobbie Wall

Check beschikbaarheid
Martine Bakker & Bobbie Wall, Soul, Pop, Country ensemble

Alleen als we samen mogen
‘Bobbie Wall, singer-songwriter van soulvolle country-popliedjes, en Martine Bakker, schrijver van journalistieke, culturele en humoristische verhalen (www.thestorybakery.com), slaan de handen ineen. Samen presenteren ze een muzikaal en literair programma waarbij ze inspelen op de vraag: met wie deel je je leven?

De artiesten kennen elkaar al van kinds af aan, groeiden op in hetzelfde Flevolandse dorp en wonen nu beiden in Amsterdam. Toch hebben zij hele andere keuzes gemaakt in hun leven. Bobbie wordt snel verliefd, heeft haar hele leven al vriendjes en woont samen met haar liefde waar ze al tien jaar mee is. Martine reisde alleen de wereld rond, woonde een tijd lang in Engeland en heeft net met zichzelf een appartement gekocht.

Bobbie schrijft liedjes over de liefde, Martine schrijft verhalen over haar avonturen. Samen vertellen en bezingen ze verhalen die verrassend goed bij elkaar passen en laten zien: ook al ben je alleen, dan ben je niet per se eenzaam, en als je samen bent, kun je je ook alleen voelen. Herkenbaar voor iedereen die wel eens alleen is geweest. Of samen. Of ademt.’

Muziek

Up - Bobbie Wall

The Forest - Bobbie Wall

How To - Bobbie Wall

Reviews

Boek Martine Bakker & Bobbie Wall en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Martine Bakker & Bobbie Wall, Soul, Pop, Country ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martine

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Martine Bakker & Bobbie Wall

Martine Bakker & Bobbie Wall is een ensemble uit Amsterdam. Martine Bakker & Bobbie Wall speelt muziek in de stijlen Country, Soul & Pop. Martine Bakker & Bobbie Wall heeft sinds de inschrijving op 16/01/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Martine Bakker & Bobbie Wall klinkt als: een samensmelting tussen Sheryl Crow, Ilse de Lange en Kacey Musgraves, afgeblust met humoristische verhalen.. Het repertoire van Martine Bakker & Bobbie Wall bestaat uit covers en eigen werk.

Martine Bakker & Bobbie Wall hanteert een richtprijs van €100 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.