Marlous Lazal & Mark Wyman

  (1)
  • Ensemble   /   Amsterdam/Hilversum
  • #Tango #Kleinkunst #Nederpop
  • Klinkt als Adriana Varela, Jenny Arean
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €400 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Marlous Lazal & Mark Wyman

Check beschikbaarheid
Marlous Lazal & Mark Wyman, Tango, Kleinkunst, Nederpop ensemble

Een intiem theaterconcert door Marlous Lazal en pianist Mark Wyman.
Muziek als doorgeefluik van persoonlijke emoties. Marlous Lazal weet er wel raad mee. Samen met pianist Mark Wyman verandert ze een lied in gezongen bespiegelingen over verlangen, liefde en eenzaamheid.

Het Parool gaf ooit vier sterren voor haar album 'Un amor en la distancia' (Een liefde in de verte) en dichtte haar een “bronstige stem en dierlijke muzikaliteit” toe.
Waar eerder de tango de boventoon voerde in het repertoire van Marlous Lazal, stort zij zich nu, in samenwerking met Rob Chrispijn, ook vol overgave op eigen Nederlandstalig werk. De Spaanstalige songs in 'Heimwee' zijn van componisten als Sebastián Piana en Astor Piazzolla. In een muzikale rondreis gidst ze je door Sevilla, Granada, Havana en Buenos Aires met als uiteindelijke thuishaven Nederland.

Een concert van Marlous Lazal kruipt diep onder de huid en trekt je mee in de intense hartslag van Buenos Aires om je daarna te laten verstillen in het oer-Hollandse landschap van dichters als Nescio en Slauerhoff. Aangewakkerd door de warme stem van Marlous en de muzikale begeleiding van Mark Wyman (pianist en arrangeur) groeit het verlangen naar verre oorden. Wees welkom bij ‘Heimwee’.

Muziek

Vuelvo al sur

Zonder een woord

Baldosa floja

Reviews

Door op 05/04/2019

De laatste editie van RICK Cultuurgenoten december 2018 werd gezongen en gespeeld door Marlous Lazal en pianist / arrangeur Marc Wyman. Tango’s; Spaans en Nederlandstalig! Buiten was het winter, binnen waanden wij ons in het warme, soms melancholische zuiden. Het contact tussen Marlous en het publiek was warm en persoonlijk. Ook dat werd zeer gewaardeerd door het publiek van Cultuurgenoten.

Optredens van Marlous Lazal & Mark Wyman

Contact

Marlous Lazal & Mark Wyman, Tango, Kleinkunst, Nederpop ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marlous

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marlous Lazal & Mark Wyman

Marlous Lazal & Mark Wyman is een ensemble uit Amsterdam/Hilversum. Marlous Lazal & Mark Wyman speelt muziek in de stijlen Tango, Kleinkunst & Nederpop. Marlous Lazal & Mark Wyman heeft sinds de inschrijving op 17/12/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marlous Lazal & Mark Wyman klinkt als: Adriana Varela, Jenny Arean. Het repertoire van Marlous Lazal & Mark Wyman bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Marlous Lazal & Mark Wyman krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Marlous Lazal & Mark Wyman hanteert een richtprijs van €400 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.