Haleine | A capella zang voor uitvaarten

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Haleine | A capella zang voor uitvaarten

Check beschikbaarheid
Haleine | A capella zang voor uitvaarten, Kleinkunst, Klassiek, A capella ensemble

Wat is er mooier dan zang bij aangrijpende momenten, zoals een uitvaart? Zingen gaat recht het hart in, roept herinneringen op, biedt troost en maakt het afscheid persoonlijk en warm.

Haleine zingt voor u op uitvaarten en andere ceremonies. Warm, kleurrijk en gedistingeerd.

De vier professionele zangers (m/v) zingen a cappella en hebben dus geen piano nodig. In overleg zijn andere bezettingen natuurlijk ook mogelijk.

Haleine is thuis in uiteenlopende muziekstijlen. Van popmuziek (zoals Old and wise en Tears in heaven) tot jazz (zoals What a wonderful world en Every time we say goodbye) en klassieke stukken (zoals het Ave Maria en Pie Jesu). Uw eigen favoriete lied bewerken we graag op maat.

Haleine (Frans voor ‘Adem’) is een initiatief van Tijs Krammer. Hij is zanger geweest bij Montezuma’s Revenge. In de afgelopen jaren is hij muzikaal leider geweest van diverse prijswinnende koren, zoals Be Sharp, Leeuwenhart en Vocalicious. Tijs arrangeert de muziek, heeft de leiding bij het instuderen en zingt tenor in het kwartet. De bezetting van het kwartet is noodgedwongen wisselend, maar zangers waarmee we vaak werken zijn Yvonne Smeets, Wies Hermans en Gijs Klunder.

De kosten voor Haleine zijn ongeveer 500 euro, afhankelijk van de locatie en het aantal nummers dat we zingen. Voor een verzoeknummer (op maat gearrangeerd) vragen we 300 euro extra.

Mail voor meer informatie naar info@haleine.nl. U kunt ook bellen (dag en nacht) naar (030) 877 79 11.

Reviews

Boek Haleine | A capella zang voor uitvaarten en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Haleine | A capella zang voor uitvaarten, Kleinkunst, Klassiek, A capella ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Haleine | A capella zang voor uitvaarten

Haleine | A capella zang voor uitvaarten is een ensemble uit Utrecht. Haleine | A capella zang voor uitvaarten speelt muziek in de stijlen A capella, Klassiek & Kleinkunst. Haleine | A capella zang voor uitvaarten heeft sinds de inschrijving op 14/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Haleine | A capella zang voor uitvaarten klinkt als: King's Singers, The Real Group. Het repertoire van Haleine | A capella zang voor uitvaarten bestaat uit alleen covers.

Haleine | A capella zang voor uitvaarten hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.