marko poucki

Indicatie €75 - €349

Stuur een persoonlijk bericht naar marko poucki

Check beschikbaarheid
marko poucki, Singer-songwriter, Pop, Kleinkunst soloartist

Marko Poucki is een Groningse (en inmiddels beetje Drentse) liedjesschrijver en zanger. Hij heeft niet veel nodig, slechts een piano en een microfoon. Zijn muziek laat zich vangen ergens tussen luisterlied en Nederpop, geïnspireerd door o.a. Ramses Shaffy, Stef Bos, Jacques Brel, Billy Joel en Frank Boeijen. Tijdens optredens brengt hij zijn eigen liedjes en muziek van zijn helden.
Even terug in de tijd. In 2000 won Marko zowel de jury- als de publieksprijs op het Noord Nederlands Liedjes Festival met zijn nummer Niets te zien. Ook stond hij dat jaar in de regiofinale van de Grote Prijs van Nederland en speelde hij onder meer op Noorderzon. Na een creatieve pauze heeft Marko de muzikale handschoenen weer aangetrokken.
In 2016 verscheen zijn EP Altijd onderweg en in 2017 zijn single Winnaar of held. Marko is weer fanatiek onderweg met zijn liedjes. Hij schrijft en speelt rustig verder, op zoek naar dat ene pareltje dat nog geschreven moet worden…

Muziek

Altijd onderweg

Lentemeisje

Onbestemd verlangen

Reviews

Boek marko poucki en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

marko poucki, Singer-songwriter, Pop, Kleinkunst soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - marko

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over marko poucki

marko poucki is een solo-artiest uit zuidlaren. marko poucki maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Kleinkunst. marko poucki heeft sinds de inschrijving op 16/07/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van marko poucki klinkt als: stef bos, frank boeijen, . Het repertoire van marko poucki bestaat uit covers en eigen werk.

marko poucki hanteert een richtprijs van €75 - €349 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.