Mark Werkman

Indicatie €50 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Mark Werkman

Check beschikbaarheid
Mark Werkman, Pop, Americana, Singer-songwriter soloartist

Op mijn 16e ben ik begonnen met punk en ander geweld. Rauw en boos, maar de voorliefde voor Engelse new wave en punk was al goed te horen. Half jaren 90 vormde ik met mijn vrienden Rolph en Giel de band Bill Skins 5th, waarin we experimenteerden met computers en breakbeat i.c.m. gitaren en zang. Hard, onrustig en erg prettig om te doen.

Vanaf begin 2000 ben ik teruggekeerd naar het wave geluid met de band Yellow Square. Een driemansformatie met “echte” liedjes. Eigen nummers die ook nu akoestisch nog steeds staan als een huis.

Al die tijd ben ik ook vaak te vinden geweest met alleen mijn gitaar. Eigen werk en illustere covers. En dat doe ik nog steeds met veel plezier. Qua stijl ben ik inmiddels ietwat meer de roots kant opgeschoven. Maar wel met een eigen stijl: mijn zang, de dynamiek van de liedjes en de autenticiteit: altijd open en eerlijk.

Muziek

A Forest

Memories

Redemption

Reviews

Mark Werkman heeft nog geen reviews.

Contact

Mark Werkman, Pop, Americana, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mark

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mark Werkman

Mark Werkman is een solo-artiest uit Haarlem. Mark Werkman maakt vooral muziek in de genres Americana, Singer-songwriter & Pop. Mark Werkman heeft sinds de inschrijving op 14/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mark Werkman klinkt als: Counting Crows, Gram Parsons, Wilco. Het repertoire van Mark Werkman bestaat uit covers en eigen werk.

Mark Werkman hanteert een richtprijs van €50 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.