Manon & Jetse

  (2)
  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #Jazz #Soul #Blues
  • Klinkt als Gregory Porter, Harry Connick Jr., Norah Jones, American Songbook
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Manon & Jetse

Check beschikbaarheid
Manon & Jetse, Jazz, Soul, Blues ensemble

MANON NIJENHUIS & JETSE DE JONG brengen op zowel de voor- als achtergrond net dat beetje extra sfeer op uw bruiloft, feest of in uw restaurant. Samen vertolken ze de jazzmuziek met soul-, blues- en pop-invloeden van hun muzikale helden. Beiden stonden in verschillende bezettingen op podia en festivals in binnen- en buitenland.

Muziek

Turn me on - Live

The Nearness of You - Live

In heaven - Live

Reviews

Door op 19/05/2019

Het contact met Manon en Jetse is soepel en op vriendelijke wijze verlopen. Afspraken zijn snel en makkelijk gemaakt en werden ook waargemaakt. Zij begrepen de omstandigheden van hun optreden en hebben zich daar op een uitstekende manier in gevoegd, zeker ook met betrekking tot de repertoirekeuze.
Jetse is een voortreffelijk pianist.
Manons zang is mooi. Zij heeft geen harde, schreeuwerige uithalen nodig om als zangeres te imponeren. Voor beiden geldt....lekker jazz(y) maar zij kunnen alles spelen. Hun optreden was een fijne bijdrage aan onze feestelijke avond.

Door op 08/11/2018

Het optreden van Manon & Jetse tijdens onze huwelijksceremonie buiten was echt geweldig en een ware aanrader, zowel qua virtuoze zang en muzikaliteit als qua performance! Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en zien er feestelijk uit voor de gelegenheid. Het contact met Manon & Jetse verliep heel plezierig en constructief. Vanaf het begin dachten zij op een leuke manier met ons mee om onze huwelijksceremonie muzikaal op een bijzondere manier te ondersteunen en tot een feest te maken. Ze beschikken over een breed repertoire en leveren 'maat'-werk. Afspraken werden direct per mail bevestigd en nagekomen. Echte top artiesten en leuke, warme mensen. We bevelen Manon & Jetse warm aan voor een prachtige performance!

Contact

Manon & Jetse, Jazz, Soul, Blues ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Manon Nijenhuis

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Manon & Jetse

Manon & Jetse is een ensemble uit Amsterdam. Manon & Jetse speelt muziek in de stijlen Jazz, Soul & Blues. Manon & Jetse heeft sinds de inschrijving op 21/08/2018 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Manon & Jetse klinkt als: Gregory Porter, Harry Connick Jr., Norah Jones, American Songbook. Het repertoire van Manon & Jetse bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Manon & Jetse krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Manon & Jetse hanteert een richtprijs van €200 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.