Mama's Liquor Hardrock/rock coverband

  (4)
  • Band   /   Rosmalen/Tilburg/Gilze/Boxtel/Vught
  • #Hard Rock #Heavy metal #Rock
  • Klinkt als Guns & roses, Metallica, Acdc, Motley crue, Motorhead, Foo Fighters, Bon jovi
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Mama's Liquor Hardrock/rock coverband

Check beschikbaarheid
Mama's Liquor Hardrock/rock coverband, Hard Rock, Heavy metal, Rock band

5-mans Rock coverband Mama’s Liquor uit Eindhoven/Liempde/Vught pakte met volle overtuiging uit met nummers als o.a. Enter Sandman van Metallica, een verrockte uitvoering van Don Henley’s Boys Of Summer en de prachtig uitgevoerde ballad Fall To Pieces van Velvet Revolver. Mama’s Liquor wist haar vorige optredens in ‘The Clash’ flink te overtreffen en heeft zich in korte tijd weten te ontwikkelen tot een band die ook de grotere podia aan kan.

Muziek

Live versie Mama's liqour S...

Reviews

Door op 11/04/2022

Contact met de band in de aanloop was erg goed. Het concert was meer dan prima, het was een leuke en gevarieerde hard-rock cover set. De band had een goede performance. Aanrader!

Door op 23/05/2018

Leuke mensen, contact verliep goed, optreden geweldig en leuke interactie met het publiek(gasten). Zeker waar voor het geld! Tot laat opgetreden, moesten een lange reis terug rijden en volgende middag weer elders optreden. Houd je van stevige muziek......aanrader!
Nogmaals dank

Door op 29/11/2017

Band heeft goed gespeeld en interactie met het publiek was ook zeer goed. Volgende editie weer.

Contact

Mama's Liquor Hardrock/rock coverband, Hard Rock, Heavy metal, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mama's Liquor Hardrock/rock coverband

Mama's Liquor Hardrock/rock coverband is een band uit Rosmalen/Tilburg/Gilze/Boxtel/Vught. Mama's Liquor Hardrock/rock coverband speelt muziek in de genres Hard Rock, Heavy metal & Rock. Mama's Liquor Hardrock/rock coverband heeft sinds de inschrijving op 11/06/2015 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mama's Liquor Hardrock/rock coverband klinkt als: Guns & roses, Metallica, Acdc, Motley crue, Motorhead, Foo Fighters, Bon jovi. Het repertoire van Mama's Liquor Hardrock/rock coverband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Mama's Liquor Hardrock/rock coverband krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Mama's Liquor Hardrock/rock coverband hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.