Maluku

  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Hip Hop #Dancehall #Afro
  • Klinkt als Wizkid, ycee, maleek berry, mystro, shaydee, Wiz khalifa, Sevn Alias, Josylvio, Hef, Migos, Lil Uzi, Young Thug

Indicatie €0 - €50

Stuur een persoonlijk bericht naar Maluku

Check beschikbaarheid
Maluku, Hip Hop, Dancehall, Afro soloartist

Maluku is een Amsterdamse trapper die van jongs af aan veel liefde had voor rap. Opgegroeid met muziek van onder andere 2pac, NWA en Bone Thugs is de inspiratie gekomen om er iets mee te gaan doen. Zo begon hij met het schrijven van zijn teksten en was vaak aan het freestylen met vrienden.

Afgelopen tijd is hij zich meer gaan richten op dancehall & afrotrap, een vibe waar hij altijd van hield. En natuurlijk vind hij het ook leuk wanneer de dames dansen op zijn tunes. Zo zijn er al een aantal dancehall nummers uitgekomen en de komende jaar zullen er meer online komen.

Muziek

Genoeg

Nodig

Controleren

Reviews

Boek Maluku en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Maluku, Hip Hop, Dancehall, Afro soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Manteo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Maluku

Maluku is een solo-artiest uit Amsterdam. Maluku maakt vooral muziek in de genres Hip Hop, Dancehall & Afro. Maluku heeft sinds de inschrijving op 11/05/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Maluku klinkt als: Wizkid, ycee, maleek berry, mystro, shaydee, Wiz khalifa, Sevn Alias, Josylvio, Hef, Migos, Lil Uzi, Young Thug. Het repertoire van Maluku bestaat uit alleen eigen werk.

Maluku hanteert een richtprijs van €0 - €50 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.