Los Pendajos

Indicatie €250 - €374

Stuur een persoonlijk bericht naar Los Pendajos

Check beschikbaarheid
Los Pendajos, Rock 'n Roll, Blues band

In de jaren 90 was deze band een van de troeven van het Amersfoortse rock exponent. 3 Demo’s,1 CD wekte de interesse van ondermeer Kees Baars en wereldwijde airplay tot in Siberie(!) toe maakten dat deze 5 heren elke zaal op z’n kop kreeg door hun mix van rauwe bluesy southern rootsrock. Na een aantal succesvolle tours hield de band plotseling op te bestaan. Echter 20 jaar na dato wakkerde het vuur weer en werd besloten een aantal optredens te gaan doen. Met de bijna originele samenstelling zullen deze heren een potje onvervalste rootsrock voorschotelen die je nog lang zal heugen..! Rolf van Gent - Vocals Martin Koch - Bass Edwin Boon - Drums Jan Visser - Guitar André Weel – Guitar

Muziek

Loveman

Mad about love

Too Cool to be True

Reviews

Boek Los Pendajos en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Los Pendajos, Rock 'n Roll, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Andre

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Los Pendajos

Los Pendajos is een band uit Amersfoort. Los Pendajos speelt muziek in de genres Blues & Rock 'n Roll. Los Pendajos heeft sinds de inschrijving op 21/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Los Pendajos klinkt als: Black Crowes / Beth Hart . Het repertoire van Los Pendajos bestaat uit covers en eigen werk.

Los Pendajos hanteert een richtprijs van €250 - €374 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.