Los Mezcales

  (4)
  • Band   /   Amsterdam -Utrecht
  • #Cumbia #Mariachi #Akoestisch
  • Klinkt als Mariachi Mexicaanse Muziek
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Los Mezcales

Check beschikbaarheid
Los Mezcales, Cumbia, Mariachi, Akoestisch band

Ongetwijfeld de meest authentieke Mariachi band van Nederland!
Mexicaanse Muziek voor allerlei gelegenheden !

Muziek

El Zopilote Mojado

El Toro Viejo

Cien años

Foto's

Reviews

Door op 12/11/2018

Ontzettend goed, ze zijn heel professioneel, mijn feest was erg gezellig door hun, mensen gingen dansen en genieten door de muziek en de leuke feest atmosfeer dat ze hebben gedaan.
Que vivan los Mezcales!!!!🤗🤗🤗😁😁😁😁

Door op 23/05/2018

Wat een hoogtepunt van ons feest ! Ze kregen zelfs de Hollanders van onze internationale vriendengroep op de dansvloer :) !
Ons feest was voor ongeveer 45 pp en wij hadden een Mexicaans restaurant afgehuurd met Los Mezcales die met z'n vieren kwamen spelen.
Contact en afspraken waren gemoedelijk en responses waren snel. We kregen een lijst met al hun liedjes waar wij verzoekjes uit konden kiezen. Een verzoek stond er niet bij en die hebben ze speciaal voor ons ingestudeerd - helemaal leuk !
Wat wij erg leuk vonden was dat ze goed inspeelden op de gasten en een goede timing hadden met het soort liedje dat ze speelden (voor ons was het zowel een verjaardagsfeest als jubileum). Ze betrokken zelfs de bediening en de dames in de keuken - het werd er alleen maar gezelliger door !
Wat eigenlijk niet vermeld hoeft te worden is dat ze goed op tijd waren en ze speelden zelfs nog iets langer dan afgesproken omdat de dansvloer vol was !
Helemaal gezellig met de Los Mezcales, erg aardige en persoonlijke mensen en uiteraard top muzikanten !
Wijzelf en de gasten hebben er van genoten !
Stefan

Door op 26/11/2017

(Nederlands)
Los Mezcales hebben op de receptie voor onze bruiloft gespeeld. Wij zijn een Mexicaanse/Nederlandse echtpaar en wij wilden heel graag traditionele mexicaanse muziek delen met onze gasten. Tijdens de voorbereideing waren ze heel aardig, flexibel en meewerkend. Ze hebben speciaal voor ons zelfs liedjes voorbereid die niet in hun repertoire stonden. Op de dag zelf waren ze goed op tijd en de muziek was van hoge qualiteit. Het gaaf een echt goede mexicaanse sfeer aan het feest. Ze waren net zo goed als de beste mariachi in Mexico. Mexicaanse en andere nationaliteiten waren allemaal razend enthusiast over Los Mezcales. Zeker een aanrader als je een Mariachi wil hebben!

(Español)
Loz Mezcales tocaron durante la recepción de nuestra boda. Nosotros somos una pareja mexicano-holandesa y queríamos ofrecer a los invitados de nuestra boda un poco de la música tradicional mexicana. Durante la preparación del evento Los Mezcales siempre fueron amables, flexibles y cooperativos. Incluso prepararon algunas canciones de valor sentimental para nosotros que no estaban típicamente en su repertorio. En el día de la boda fueron puntuales y su música fue de la mejor calidad. Dieron a nuestra fiesta un gran ambiente mexicano. Son tan buenos como el mejor mariachi de México. Tanto los mexicanos como los invitados de otras nacionalidades disfrutaron y se entusiasmaron con su música. Realmente recomendados para todo el que quiera tener un mariachi en su evento!

Contact

Los Mezcales, Cumbia, Mariachi, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Juan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Los Mezcales

Los Mezcales is een band uit Amsterdam -Utrecht. Los Mezcales speelt muziek in de genres Cumbia, Mariachi & Akoestisch. Los Mezcales heeft sinds de inschrijving op 01/10/2015 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Los Mezcales klinkt als: Mariachi Mexicaanse Muziek. Het repertoire van Los Mezcales bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Los Mezcales krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Los Mezcales hanteert een richtprijs van €800 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.