Clyde Torrez

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Clyde Torrez

Check beschikbaarheid
Clyde Torrez, Entertainment, House, Latin soloartist

Al op jonge leeftijd kwam Cliff in aanraking met muziek en was altijd erg enthousiast en leergierig naar slagwerk en percussie.
Hij maakte kennis met de Caribische en Latin muziek waar hij zich jarenlang in heeft verdiept in de conga's en timbales en gespecialiceerd in de stijlen zoals, Salsa, Merengue, Samba, Soca maar ook al een tijd in House muziek.
Tijdens zijn optreden zal hij door verschillende stijlen en ritmes te combineren, zeer aanstekelijke beats creëren die perfect in de opbouw van de muziek passen en zo tot een geweldige climax komt waardoor u absoluut niet stil kan blijven staan.
Een Percussionist is in te huren als spetterende openingsact voor uw evenement of als knallende afsluiter, achtergrondmuziek bij een borrel of gewoon als aanvullende act om uw evenement nog spectaculairder te maken.
Percussie word de laatste jaren steeds meer toegepast in de dance en (latin)house muziek omdat de beats energiek en aanstekelijk zijn en het publiek gelijk erop reageert.
Door de show element toe te voegen, is er naast het visuele ook momenten van interactie met het publiek.

Reviews

Boek Clyde Torrez en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Clyde Torrez, Entertainment, House, Latin soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Clyde

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Clyde Torrez

Clyde Torrez is een solo-artiest uit Den Haag. Clyde Torrez maakt vooral muziek in de genres Entertainment, House & Latin. Clyde Torrez heeft sinds de inschrijving op 13/12/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Clyde Torrez klinkt als: Safri Duo. Het repertoire van Clyde Torrez bestaat uit alleen covers.

Clyde Torrez hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.