Loek den Elzen

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Loek den Elzen

Check beschikbaarheid
Loek den Elzen, Nederpop, Rock 'n Roll, Pop soloartist

De in Noordwijkerhout geboren Loek den Elzen was op de lagere school al niet van het podium af te slaan. Het entertainen werd hem met de paplepel ingegoten. Vanaf 1984 begon Loek met toneelspelen bij toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout.

In 1995 werd de musical Jesus Christ Superstar uitgevoerd door St. Hakuna Matata uit de Zilk. Hierin schitterde Loek in de hoofdrol van Jezus. Daarna volgden nog enkele musicals.

Loek verhuist naar het Gelderse Hedel, waar hij nog steeds woont. Ook in Hedel en omstreken pakt Loek de musicals op en zingt diverse rollen, waaronder de hoofdrol in de musical ‘Tsjechov’ van Robert Long (bekend van het lied ‘Vanmorgen vloog ze nog’).
Intussen ontwikkelt hij zich ook als solo-artiest en begint optredens te verzorgen.Loek werd gevraagd om mee te doen met een Proms-concert waar hij het nummer “Vroeger was het beter” gezongen heeft. Dit nummer is, in het najaar van 2005, in een professionele studio opgenomen en op Koninginnedag 2006 uitgebracht.
Na een aantal jaar solo te hebben opgetreden vond Loek het leuk op samen met andere mensen muziek te gaan maken. De uitdaging werd gevonden bij Ovation-live-music uit Berlicum. Deze 25-koppige band geeft weer een nieuwe draai aan de muzikale carrière van Loek en onder leiding van Matthijs van der Ven kan hij zich nog verder ontwikkelen als allround zanger.
In het zelfde jaar werd in Hedel ook een nieuwe Big Band opgericht. Big Band “Big Jump”. Loek werd gevraagd of hij de zangpartijen voor zijn rekening wilde gaan nemen. Helaas bestaat deze Big Band niet meer, toch was dit een zeer leuke en leerzame ervaring voor hem. In 2016 komt de band Solid Sound op zijn pad. Samen met Relinde vormt hij daar de frontlinie van de band en wordt menig festival en poppodium opgeluisterd met stevige pop-rock en mooie ballades.

Ondertussen zingt Loek weer solo en weet met bekende Nederpop een zaal op gang te krijgen. Nummers van de Dijk, de Scene, Doe Maar en vele anderen passeren hierbij de revue. Ook bekende Engelstalige pop-rocknummers worden niet geschuwd.

Muziek

A2 naar Hell

Dochter van de Dominee

krentenbol deel 2

Reviews

Boek Loek den Elzen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Loek den Elzen, Nederpop, Rock 'n Roll, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - L.J.G.

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Loek den Elzen

Loek den Elzen is een solo-artiest uit HEDEL. Loek den Elzen maakt vooral muziek in de genres Nederpop, Rock 'n Roll & Pop. Loek den Elzen heeft sinds de inschrijving op 15/10/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Loek den Elzen klinkt als: de dijk, doe maar, Pole Eduward, de Scene. Het repertoire van Loek den Elzen bestaat uit alleen covers.

Loek den Elzen hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.