Let's Drive!

  • Band   /   Groningen
  • #Rock #Blues
  • Klinkt als Joe Bonamassa, Gary Moore, Walter Trout, Doyle Bramhall II

Indicatie €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Let's Drive!

Check beschikbaarheid
Let's Drive!, Rock, Blues band

Let's Drive! - de onweerstaanbare bluesrocksensatie uit Groningen - wordt geleid door frontman Roel Plieger, wiens krachtige zang en gitaarspel schitterden in het voorprogramma van De Dijk en begeleidingsband van Peter Koelewijn. Samen met Lourens Leeuw, die zijn onmiskenbare baslijnen deelde met Herman Brood, Nina Hagen en Cuby and the Blizzards, vormen zij een solide basis voor deze dynamische band. Aangevuld met het ritmische genie van Jörg Sietsma op drums en de toetsenmagie van Chris Bruining, brengt Let's Drive! een unieke mix van blues en rock geïnspireerd door legendes als Joe Bonamassa en Gary Moore. Mis niet de kans om deze talentvolle muzikanten live te zien en mee te gaan op hun enerverende muzikale reis!

Muziek

Blame

Worried Down With The Blues

Drive

Reviews

Boek Let's Drive! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Let's Drive!, Rock, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Let's Drive!

Let's Drive! is een band uit Groningen. Let's Drive! speelt muziek in de genres Rock & Blues. Let's Drive! heeft sinds de inschrijving op 18/07/2023 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Let's Drive! klinkt als: Joe Bonamassa, Gary Moore, Walter Trout, Doyle Bramhall II. Het repertoire van Let's Drive! bestaat uit covers en eigen werk.

Let's Drive! hanteert een richtprijs van €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.