4Reel

Indicatie €500 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar 4Reel

Check beschikbaarheid
4Reel, Keltisch, Akoestisch, Volksmuziek band

4Reel is een “Keltische” band met een unieke sfeer. Naast liederen en instrumentals uit Ierland, Schotland en Bretagne laat het kwartet ook een fraaie voorraad eigen werk horen.

Ook het instrumentarium is hoogst origineel: naast flatback bouzouki, gitaar, accordeon, tinwhistle en contrabas gebruikt 4Reel vaak draailier en nyckelharpa. Daarbij is het hoofdinstrument van fiddler Jos geen viool maar een viola d’amore.

De kracht van 4Reel zit voor een groot deel in de line up: de door de wol geverfde oude rotten Leo de Kruis en Jos Koning met voortdurend weerwerk van de onbevangen out of the boxers van een jongere generatie: Lonneke Knegtel en Alieke Verburg. Deze combinatie staat garant voor bevlogen muziek en sprankelende optredens

$reel bracht onlangs een eerste cd uit (ook te vinden op Spotify) die lovende kritieken kreeg van landelijke folksites als Newfolksounds en Folkforum.

Muziek

Days Flow By

Cailleach

Mairies Wedding / Truggers ...

Reviews

Boek 4Reel en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

4Reel, Keltisch, Akoestisch, Volksmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Leo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over 4Reel

4Reel is een band uit Nijmegen. 4Reel speelt muziek in de genres Keltisch, Akoestisch & Volksmuziek. 4Reel heeft sinds de inschrijving op 20/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van 4Reel klinkt als: Dubliners, Tannahill Weavers, Planxty, Mary Black, Enya, Clannad, Corries, . Het repertoire van 4Reel bestaat uit alleen eigen werk.

4Reel hanteert een richtprijs van €500 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.