Lady Bloom

  • Band   /   Utrecht
  • #Country #Pop #Jazz
  • Klinkt als Sting, Lianne La Havas, Ilse Delange e.v.a.

Indicatie €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Lady Bloom

Check beschikbaarheid
Lady Bloom, Country, Pop, Jazz band

Lady Bloom geeft een eigen twist aan het begrip ‘coverband’. Een band die niet het gebruikelijke covermateriaal speelt, maar inspiratie haalt uit verschillende stijlen zoals: pop, easy listening, jazz, latin en muziek met Afrikaanse invloeden.Lady Bloom is divers en creëert zowel intieme sferen als swingende feesten die men zich nog lang herinnert en vaak als hoogtepunt van de dag ervaart!

Uniek jasje
Natuurlijk speelt Lady Bloom naast hun verrassende repertoire, bekende hits en klassiekers. Maar ook díe worden in een uniek jasje gestoken. Een aantal artiesten waarvan Lady Bloom materiaal speelt: Sting, Diana Krall, Antonio Carlos Jobim, Miriam Makeba, John Legend, Caro Emerald, Adele, Jason Mraz, Stevie Wonder, Usher en Selah Sue. Een uitgebreide repertoirelijst kunt u hiernaast downloaden. Wilt u iets speciaals horen? We stemmen het repertoire graag af op uw wensen.

Geen drummer
Ook de bezetting van Lady Bloom is een beetje anders dan anders. Deze bestaat uit vier enthousiaste, afgestudeerde musici: Dennis Weelink (toetsen), Bart Soeters (bas), Maartje Waanders (zang) en Janco van der Kaaden (percussie)

Menig band werkt met een drummer. Vooral de percussie van Janco en zijn cajon trekken veel bekijks tijdens een optreden.

Muziek

Lounge

Fris en sfeervol

Voeten van de vloer

Reviews

Boek Lady Bloom en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Lady Bloom, Country, Pop, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Janco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lady Bloom

Lady Bloom is een band uit Utrecht. Lady Bloom speelt muziek in de genres Country, Jazz & Pop. Lady Bloom heeft sinds de inschrijving op 27/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lady Bloom klinkt als: Sting, Lianne La Havas, Ilse Delange e.v.a.. Het repertoire van Lady Bloom bestaat uit alleen covers.

Lady Bloom hanteert een richtprijs van €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.