KINSMIT

Indicatie €150 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar KINSMIT

Check beschikbaarheid
KINSMIT, Singer-songwriter, Chill out, Akoestisch soloartist

KINSMIT (Remco Jacobs) studeerde afgelopen jaren Musician 3.0 aan de HKU. Zijn muziek, geïnspireerd op blues en folkmuziek, kwam op het conservatorium in aanraking met Oude muziek (muziek gemaakt omstreeks de 17e eeuw). Vanuit zijn fascinatie voor liederen uit de 16e en 17e eeuw heeft Remco zich in zijn master zich gespecialiseerd in compositie. Dit resulteert in een hedendaagse klankmix die is beïnvloed door songwriting uit verschillende eeuwen. Klankspectrum: folk, barok en popmuziek. Vergelijkbare musici zijn Nick Drake en Leonard Cohen.

Reviews

Boek KINSMIT en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

KINSMIT, Singer-songwriter, Chill out, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Remco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over KINSMIT

KINSMIT is een solo-artiest uit Utrecht. KINSMIT maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Chill out & Akoestisch. KINSMIT heeft sinds de inschrijving op 10/09/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van KINSMIT klinkt als: Leonard Cohen, Nick Drake en Nirvana(Unplugged).. Het repertoire van KINSMIT bestaat uit covers en eigen werk.

KINSMIT hanteert een richtprijs van €150 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.