Kingsmiley

Indicatie €150 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Kingsmiley

Check beschikbaarheid
Kingsmiley, Rap, Hip Hop, Wereldmuziek soloartist

Clinston v. Lent a.k.a. King Smiley werd geboren op 11-07-1992 in Suriname. Een groot deel van zijn jeugd bracht hij door in Rotterdam. Op zeer jonge leeftijd begon hij te freestylen met vrienden op het Schouwburgplein. Zijn jeugd was alles behalve stabiel en gedurende de donkere dagen was muziek zijn enige uitvlucht.

Hij luisterde vaak naar grote rappers als (2pac, davido en popcaan ), en er ontstond een onstilbare honger naar muzikaal succes. King Smiley was vastberaden om zijn ultieme droom waar te maken en besloot er al zijn energie in te steken.

Door te rappen slaagde hij erin om jong en oud met zijn muziek te inspireren en ook binnen de rapscene hebben zijn inspanningen geleid tot diverse indrukwekkende samenwerkingen met artiesten in binnen- en buitenland.

Sinds enkele jaren is King Smiley bekend geraakt met de trap scene. Na het droppen van zijn clip Floes & Opzoek, waren de reacties dusdanig positief, dat hij besloot om van de studio zijn tweede huis te maken.

Muziek

Rich

motto

stunten

Reviews

Boek Kingsmiley en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Kingsmiley, Rap, Hip Hop, Wereldmuziek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - clinston

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kingsmiley

Kingsmiley is een solo-artiest uit amsterdam. Kingsmiley maakt vooral muziek in de genres Rap, Hip Hop & Wereldmuziek. Kingsmiley heeft sinds de inschrijving op 28/12/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kingsmiley klinkt als: mijn zelf. Het repertoire van Kingsmiley bestaat uit alleen eigen werk.

Kingsmiley hanteert een richtprijs van €150 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.