Kate Moraa

Indicatie €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Kate Moraa

Check beschikbaarheid
Kate Moraa, Singer-songwriter, R&B, Easy Listening soloartist

Kate Moraa is een getalenteerde singer-songwriter uit Kenia die bekendheid heeft verworven dankzij haar meeslepende zang en dynamische podiumuitstraling.

De muziek van Kate laat haar unieke mix zien van traditionele Kisii-ritmes en moderne pop- en R&B-invloeden. Ze staat vooral bekend om haar Kisii-nummers Inchwo, Nyayiare en Gakeigo, die ze heeft geschreven en opgenomen. Daarnaast is ze bedreven in het uitvoeren van een breed scala aan genres, waaronder R&B, soul, jazz en pop.

In 2018 verhuisde Kate naar Nederland, waar ze is blijven optreden op verschillende locaties, waaronder restaurants, lounges, cafés, pubs, bruiloften en bedrijfsfeesten.

Al met al maken de unieke mix van traditionele Kisii-ritmes en moderne pop- en R&B-invloeden van Kate Moraa, gecombineerd met haar meeslepende zang en dynamische podiumuitstraling, haar tot een opvallende artiest.
Haar veelzijdigheid en uitgebreide ervaring maken haar tot een ideale keuze voor elk evenement dat op zoek is naar een getalenteerde en boeiende artiest.

Muziek

Gakeigo

Nkayiare

Inchwo

Reviews

Boek Kate Moraa en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Kate Moraa, Singer-songwriter, R&B, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kate

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kate Moraa

Kate Moraa is een solo-artiest uit Apeldoorn. Kate Moraa maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, R&B & Easy Listening. Kate Moraa heeft sinds de inschrijving op 04/04/2023 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kate Moraa klinkt als: Leona Lewis. Het repertoire van Kate Moraa bestaat uit covers en eigen werk.

Kate Moraa hanteert een richtprijs van €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.