KarNac

  (3)
  • Band   /   Heerenveen (speelt door heel Europa)
  • #Pop #Coverband #Indie Rock
  • Klinkt als Bruce Springsteen, KarNac, CCR, U2, Bryan Adams, Bee Gees, Pop, Classic Rock, BritPop
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar KarNac

Check beschikbaarheid
KarNac, Pop, Coverband, Indie Rock band

KarNac speelt Pop & Classic rock muziek uit de jaren 70-heden. KarNac heeft eveneens een groot repertoire met eigen geschreven muziek welke naadloos in hun covers passen als bijvoorbeeld: 'AnyOne's Son, Going to run, Rough Seas, The First Time, You are my love, Do IT en Dreamer'. Naast hun eigen muziek speelt KarNac bekende covers van Bruce Springsteen, CCR, Bee Gees, Bryan Adams tot en met U2. Alle muziek die KarNac speelt is Live en mede beïnvloed op KarNac's eigen sound en twist!

KarNac is veelal op de buitenlandse radio te horen. Denk aan Zoneradio (zuid-Afrika), ITNS & IndieCast Network (US). In Nederland komt KarNac op events, in de grotere café's en op particuliere -/ bedrijfsfeesten. Dit onder het motto: "U zegt maar waar en wanneer. Wij gaan knallen op jouw feest!

We hebben voor de meeste optredens onze eigen geluidsapparatuur beschikbaar.
Een nog grotere locatie / podium? Geen enkel probleem. We hebben voldoende contacten om een volledige show neer te zetten.

Groeten,
KarNac

Muziek

Rough Seas

Bad Moon Rising

You're my love

Reviews

Door op 10/11/2017

Toppers, was gezellig!

Door op 15/10/2017

Het contact met KarNac verliep goed, erg leuke opzet, goed overleg van tevoren en flexibel. Leuke\vlotte kerels, een leuke mix van nummers, ook uit eigen werk.

Door op 01/10/2017

KarNac heeft ons een geweldige avond bezorgd en KarNac heeft met veel energie en overgave gespeeld. Naast vele covers van bekende wereldbands als Springsteen, CCR en U2, hebben we kennis gemaakt met de eigenzinnige en super originele KarNac songs, waarvan we denk ik nog wel meer gaan horen de komende tijd!! Het was een geslaagd en succesvol feest en we hebben genoten met z'n allen. In 1 woord geweldig --> DANK KarNac.

Contact

KarNac, Pop, Coverband, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Herrien

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over KarNac

KarNac is een band uit Heerenveen (speelt door heel Europa). KarNac speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Indie Rock. KarNac heeft sinds de inschrijving op 09/04/2017 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van KarNac klinkt als: Bruce Springsteen, KarNac, CCR, U2, Bryan Adams, Bee Gees, Pop, Classic Rock, BritPop. Het repertoire van KarNac bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: KarNac krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

KarNac hanteert een richtprijs van €350 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.