JustMet!

Indicatie €200 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar JustMet!

Check beschikbaarheid
JustMet!, Pop, Tributeband, Americana band

Dampend, soulvol en virtuoos
John Mayer is de grote inspiratiebron voor JustMet! De band staat garant voor een dampende, soulvolle en virtuoze vertolking van de muziek van deze Amerikaanse zanger, gitarist en songwriter.

Blues- en rockgetint
Mayer werd in Nederland bekend met het luisterliedje Daughters. Niks mis mee vindt JustMet!, maar de band heeft een voorkeur voor zijn meer blues- en rockgetinte werk. Favorieten zijn de albums Live in LA, Continuum en Try. Mayer pakt daar op indrukwekkende wijze uit als zanger en guitar hero. Van elk album heeft JustMet! dan ook meerdere nummers op het repertoire staan.

Ontstaan
JustMet! is afkomstig uit de regio Rotterdam. Boy (gitaar), Evert (drums) en Hans (bas/backing vocals) kenden elkaar uit andere bands. En hoewel ze tot dezelfde muzikale bloedgroep behoorden, hadden ze nog nooit met zijn drieën gespeeld.
Op een regenachtige zondagmiddag in het najaar van 2015 besloten ze een aantal nummers van het John Mayer-trio in te studeren. Het pakte uitstekend uit: het hechte ritmetandem Hans en Evert spreidde een perfect bedje voor de funky en gruizige gitaarlicks van Boy.
Alleen een krachtige strot ontbrak nog. Gelukkig kende Boy daar Cindy, die met haar soulvolle stem meteen perfect in de band de paste. Als kwartet kwam de band in ruim een half jaar goed op stoom. Maar het plaatje was nog niet compleet. Na een avondje jammen met Gerard bleek deze veelzijdige toetsenman de perfecte aanvulling. Het geluid van JustMet is met hem rijker en gevarieerder geworden.

Lol in goede muziek spelen
Sindsdien maakt het quintet stad en land onveilig met hun muziek. JustMet! speelt graag in (muziek)cafés en op openluchtfestivals. Ook in een intiemere, semi-akoestische setting komt de band uitstekend tot zijn recht. “Op een lager volume klinkt de muziek van John Mayer nog steeds fantastisch. Lol in goede muziek spelen en het contact met het publiek staan bij ons voorop. Niet het geluidsniveau”, zegt Cindy.

Reacties van publiek
• “JustMet! laat John Mayer op z’n best horen.”
• “Het speelplezier spat er vanaf.”
• “Hecht bandje met een prachtige zangeres, die klinkt alsof ze het meent.”
• “Als je nou nog niet van gitaarmuziek houdt, weet ik het ook niet meer.”
• “Het is wel rock, maar ook subtiel.”
• “Een mooie variant op het oorspronkelijke John Mayertrio.”
• “Poppy, swingend en strak in de groove.

Muziek

Something Like Olivia

Bold As Love

Belief

Reviews

Boek JustMet! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

JustMet!, Pop, Tributeband, Americana band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over JustMet!

JustMet! is een band uit Rotterdam. JustMet! speelt muziek in de genres Tributeband, Americana & Pop. JustMet! heeft sinds de inschrijving op 09/10/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van JustMet! klinkt als: John Mayer. Het repertoire van JustMet! bestaat uit alleen covers.

JustMet! hanteert een richtprijs van €200 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.