Jukebox

  • Band   /   Hoorn
  • #Coverband
  • Klinkt als Coverband

Indicatie €1295 - €1925

Stuur een persoonlijk bericht naar Jukebox

Check beschikbaarheid
Jukebox, Coverband band

Hoe is het tegenwoordig mogelijk om uit al die “beste coverbands van Nederland” en “meest gezellige partybands allertijden” een geslaagde keuze te maken? Makkelijk! Kies voor een band die niet alleen óók de boel op zijn kop zet, maar die dat net even anders doet dan de rest. Jukebox is zo’n band.

De afgelopen jaren heeft deze feestband een spoor van overbelaste stembanden, losse heupen, moeie kuiten, lamme handen en de nodige lachspierpijn achter zich gelaten met een unieke multimedia show. Het gehele repertoire, bestaande uit meer dan 200 nummers en medleys in alle stijlen, is voorzien van flitsende videobeelden die synchroon met de muziek meelopen. Op de grote schermen worden danspasjes voorgedaan, lopen songteksten mee, etc. Dit maakt het meezingen en meedansen voor de feestelingen natuurlijk nog makkelijker en leuker. Soms zelfs op het podium, want het feest kan natuurlijk helemaal niet meer stuk wanneer in het bijzijn van vrienden en familie een verantwoorde, of juist totaal niet verantwoorde karaoke act wordt neergezet.

Dit, in combinatie met een groot improvisatievermogen en losse presentatie, maakt Jukebox tot een van de meest interactieve feestbands van het moment. Dat een professionele en zeer muzikale partyband als deze niet de hoofdprijs hoeft te kosten maakt Jukebox extra aantrekkelijk. Zelfs wanneer de 4-mans formatie versterkt wordt door super zanger Martin van Meyde en zich daarmee onmiddellijk kan meten met de grote showbands van het land blijft de act verrassend betaalbaar. Laat u overtuigen door de video’s, of kom langs bij een van de openbare optreden en kijk hoe zie hoe snel het feestvirus u in de greep heeft.

Reviews

Boek Jukebox en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Jukebox, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ferdinand

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jukebox

Jukebox is een band uit Hoorn. Jukebox speelt muziek in de genres Coverband. Jukebox heeft sinds de inschrijving op 18/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jukebox klinkt als: Coverband. Het repertoire van Jukebox bestaat uit alleen covers.

Jukebox hanteert een richtprijs van €1295 - €1925 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.