Jordi Pleijsier

  • Soloartiest   /   kampen
  • #Volksmuziek
  • Klinkt als Nederlandse Muziek
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €250 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Jordi Pleijsier

Check beschikbaarheid
Jordi Pleijsier, Volksmuziek soloartist

in Kampen wonende Jordi Pleijsier is al lang geen onbekende meer in het wereldje. Hij zingt al vanaf jongs af aan endeedditop zijn slaapkamer,totdat hij besloot het podium op te gaan en mensen te vermaken. Inmiddels is hij 24 jaar en na veel optredens gedaan te hebben komt hij dan nu met zijn debuutsingle “Gek genoeg” uit. Het nummer “Gek genoeg” past zeker in deze tijd die ook gek genoeg isvoor veel mensen en zeker in de artiestenwereld.En nu er straks weer wat meer mag, komt deze tekst ook nog eens goed uit. Op advies van Roy Otters van ANRO Productions tijdens de opnames van zijn nieuwe singleGek genoeg,is hij in contact gekomen met Double You Music NL. Deze verzorgen nu zijn management en de start vaneen nieuwe carrière is gemaaktOp dit moment ben ik nog niet echt een BN-er, maar een bekende Kampenaar ben ik al wel een beetje. Ik heb wel eens geprobeerd om mijn eigen nummers te schrijven, dat is iets wat ik nu nog erg lastig vind. Ik blijf proberen. Natuurlijk hoop ik dat ik nog echt beroemd ga worden. Mijn grootste droom is dan ook om eens Ahoy of het Gelredome vol te krijgen.StefEkkel is mijn grote voorbeeld, hij heeft mooie en gevoelige nummersén feestnummers. Toen ik net met zingen bezig was, leerde ik hem kennen enzong ik al zijn liedjes mee. Mijn grote wens is om in de toekomsteen duet met hemtezingenlaat Jordi weten.De nieuwe videoclipvan zijn nummer “Gek genoeg”is opgenomen door The Clip Academy.

Muziek

Zullen We Dansen

Liever Te Dik In De Kist

Op Een Terrasje

Reviews

Boek Jordi Pleijsier en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Jordi Pleijsier, Volksmuziek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - jordi

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jordi Pleijsier

Jordi Pleijsier is een solo-artiest uit kampen. Jordi Pleijsier maakt vooral muziek in de genres Volksmuziek. Jordi Pleijsier heeft sinds de inschrijving op 13/01/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jordi Pleijsier klinkt als: Nederlandse Muziek. Het repertoire van Jordi Pleijsier bestaat uit covers en eigen werk.

Jordi Pleijsier hanteert een richtprijs van €250 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.