Joost Wander

Indicatie €200 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Joost Wander

Check beschikbaarheid
Joost Wander, Nederpop, Reggae, Entertainment soloartist

Bio:

Joost Wander (Joost Mol, 1994) is een opkomend Nederlandstalige singer-songwriter, multi-instrumentalist en reggae-artiest. ''Funky Nederlandstalige pop van deze tijd met reggae invloeden en een grote dosis humor'', aldus Joost zelf. Hij omschrijft zijn muziek als een mix van Alain Clark, Doe Maar en Nielson.
Het kan zijn dat je hem al eens voorbij hebt horen komen in de ochtendshow van ex-3FM DJ Giel Beelen of dat je hem kent van zijn YouTube filmpjes voor GielsTalentenjacht. ''Niet alleen zij heeft het, maar ook jij hebt het", refereert Giel naar een van Wanders gelijknamige nummers 'Ze heeft het’.

Joost begon als gitarist op AMP (Albeda Muzikant/Producer) maar wist zich hier al gauw te ontwikkelen tot een creatief singer-songwriter en allround muzikant, door zijn talentvolle beheersing van meerdere instrumenten als piano, bas en drums. Onlangs speelde Joost Wander op festivals als Wantijpop en Rastaplas als leadgitarist en achtergrond zanger in de One World Band uit Rotterdam.

Hij is nu druk bezig met de opnames van zijn akoestische EP 'Akoesticiteit' die in juli uitkomt. Op deze EP laat Joost horen hoe hij er in zijn eentje ook een feest van maakt.

Joost staat 26 augustus in de finale van de Sena grote prijs van Rotterdam.

Muziek

ze gaat alleen voor goud

net zo gek

ze heeft het

Reviews

Boek Joost Wander en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Joost Wander, Nederpop, Reggae, Entertainment soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joost

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joost Wander

Joost Wander is een solo-artiest uit Rotterdam. Joost Wander maakt vooral muziek in de genres Reggae, Nederpop & Entertainment. Joost Wander heeft sinds de inschrijving op 20/07/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joost Wander klinkt als: Nielson, Doe Maar en Alain Clark. Het repertoire van Joost Wander bestaat uit covers en eigen werk.

Joost Wander hanteert een richtprijs van €200 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.