Johnito

Indicatie €40 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Johnito

Check beschikbaarheid
Johnito, Pop, Alternatief, Electronic soloartist

Johnito maakt electronische pop met voornamelijk maatschappijkritische teksten, al ontbreekt ook het gevoelsleven niet. Ondanks de vaak serieuze onderwerpen, weet hij toch regelmatig een spontaan meezingfeestje te ontketenen. Meer over mezelf: Ik ben 9 jaar lang zanger geweest van de Haagse rockband Propeller, waarmee ik ruim 120 optredens heb gedaan, en vier demo's heb opgenomen. Daarnaast heb ik als 'alternative' dj in de lokale horeca gewerkt. Sinds 2007 ben ik eigen nummers gaan opnemen. Hierbij maak ik de laatste jaren voornamelijk gebruik van open source software op het linux-platform. Het resultaat valt te omschrijven als electronische pop met een rauw en maatschappijkritisch randje. Ik ben dan ook tevens, afhankelijk van het onderwerp, te boeken voor protestmanifestaties. Solo trad ik al eens op tijdens de March Against Monsanto in Den Haag, alsmede tijdens het 'Rondje Binnenhof.' Verder stond ik in 2003, met Propeller, als openingsact tijdens de grote manifestatie 'Keer Het Tij' op de Dam in Amsterdam. Op 1 mei 2017 opende ik het eerste "Festival van het Protestlied' in Den Haag. Daarnaast haalden twee van mijn nummers in 2012 een notering in de 'Haagse Honderd', te weten 'I Am Here' (33) en 'Summer Jammed.' (71). Verder ben ik ook als presentator te boeken. Tarief in overleg. Zie mijn website voor een stageplan en een hospitality rider.

Muziek

Resistance Is Vital

The Offer (Part 1)

Revolution

Reviews

Johnito heeft nog geen reviews.

Contact

Johnito, Pop, Alternatief, Electronic soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - John

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Johnito

Johnito is een solo-artiest uit Den Haag. Johnito maakt vooral muziek in de genres Alternatief, Electronic & Pop. Johnito heeft sinds de inschrijving op 23/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Johnito klinkt als: Depeche Mode, Artists4Freedom, Propeller. Het repertoire van Johnito bestaat uit alleen eigen werk.

Johnito hanteert een richtprijs van €40 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.