John Spijker

  • Soloartiest   /   Amstelveen
  • #Rock #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Jason Mraz, John Mayer, Jack Johnson, Ed Sheeran

Indicatie €50 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar John Spijker

Check beschikbaarheid
John Spijker, Rock, Akoestisch, Pop soloartist

Blijmoedige Singer-songwriter.
 
Sinds 2005 treed ik zeer regelmatig op met mijn eigen nummers, op vele podia en bij allerlei gelegenheden. Ik ben o.a. support act geweest voor de Californische band A.L.O. (Animal Liberation Orchestra) in de Melkweg club in Amsterdam, en een aantal andere acts in o.a. de P60 club in Amstelveen. In 2017 heb ik mijn debuut (live) EP uitgebracht via Itunes.
In mijn overwegend blijmoedige pop-songs zijn rock/soul/jazz invloeden terug te vinden. Met mijn huidige coverband heb ik gefungeerd als support act voor o.a. Grammy award winnaar Flaco Jimenez, het Californische Venice, en vele bekende Nederlandse acts zoals: Blof, De Dijk, Di-rect, Guus Meeuwis etc. Als doorgewinterd podiumdier wil ik graag een set eigen hits en een aantal covers spelen op jullie festival/bij jullie. Ik hoor graag van jullie! Cheers.

Muziek

Waiting On Your Love

My Procrastination

I'll Never Fall In Love Again

Reviews

Boek John Spijker en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

John Spijker, Rock, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - John

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over John Spijker

John Spijker is een solo-artiest uit Amstelveen. John Spijker maakt vooral muziek in de genres Rock, Akoestisch & Pop. John Spijker heeft sinds de inschrijving op 01/11/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van John Spijker klinkt als: Jason Mraz, John Mayer, Jack Johnson, Ed Sheeran. Het repertoire van John Spijker bestaat uit covers en eigen werk.

John Spijker hanteert een richtprijs van €50 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.