Job Alone

Indicatie €75 - €199

Stuur een persoonlijk bericht naar Job Alone

Check beschikbaarheid
Job Alone, Folk, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

Job is sinds 2005 zanger/ percussionist bij de Nederlandse eigenzinnige folk band Maalstroom (www.facebook.com/MaalstroomFolkmusic) en gastmuzikant bij de Ierse band The Fiddle Case (www.facebook.com/thefiddlecase ) sinds 2015 , als deze op het vasteland spelen.

Maar het is langzamerhand tijd om de muzikale grenzen op te rekken en, na jarenlang te zingen en gitaarspelen tijdens de zangsessies in Mulligan’s Backroom te Amsterdam, ook alleen de hort op te gaan.
Job neemt als zanger graag de rol van toeschouwer, de liedjes die hij zingt, van hemzelf of (traditionele) folksongs van anderen, hebben veelal een beschouwelijke invalshoek.
Met zijn warme bariton en sobere gitaarspel brengt hij deze klein en smaakvol ten gehore, afgewisseld met a capella songs of met bodhran begeleidt.

Muziek

Thin Air

Boring Song

Tears in Grass

Reviews

Boek Job Alone en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Job Alone, Folk, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Job

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Job Alone

Job Alone is een solo-artiest uit Amsterdam. Job Alone maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Folk & Singer-songwriter. Job Alone heeft sinds de inschrijving op 24/04/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Job Alone klinkt als: Paul Brady, Iarla O'Leonard, Donovan. Het repertoire van Job Alone bestaat uit covers en eigen werk.

Job Alone hanteert een richtprijs van €75 - €199 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.