Jessy Yasmeen

  (1)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Americana #Folk #Country
  • Klinkt als Invloeden van Ben Howard, Daughter, Melanie
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €150 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Jessy Yasmeen

Check beschikbaarheid
Jessy Yasmeen, Americana, Folk, Country soloartist

Haar inspiratiebronnen Bob Dylan, Passenger en Melanie zijn terug te horen in haar werk en zorgen voor een verrassende mix van folk en country. Echtheid en authenticiteit zijn de hoofdelementen van haar muziek, er zit geen filter tussen haar hart en stem.

Jessy Yasmeen is een 22 jarige singer-songwriter uit Rotterdam. In de afgelopen 2,5 jaar heeft Jessy op meer dan 60 podia gestaan waaronder; RotterdamseKost, het Paardcafe en de Kroepoekfabriek.

Eind 2015 bemachtigde ze een plek in de finale van Jong Quite Quiet en dit jaar bereikte ze de halve finalve van De Grote Prijs van Rotterdam. 3voor12 schreef onlangs een lovende recensie over haar optreden in de Machinist.

“Ze bezorgt de toeschouwers kippenvel” – 3voor12

Muziek

Bags

Home

Free

Reviews

Door op 11/02/2017

Erg talentvolle singer-songwriter. Speelde bij ons op het Gigstarter café samen met Fabian (ook te vinden op Gigstarter) en zorgde als een duo voor een prachtig intieme sfeer met mooie nummers, in de stijl van Angus & Julia Stone. Van dit talent gaan we meer horen!

Contact

Jessy Yasmeen, Americana, Folk, Country soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jessy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jessy Yasmeen

Jessy Yasmeen is een solo-artiest uit Rotterdam. Jessy Yasmeen maakt vooral muziek in de genres Americana, Folk & Country. Jessy Yasmeen heeft sinds de inschrijving op 19/08/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jessy Yasmeen klinkt als: Invloeden van Ben Howard, Daughter, Melanie. Het repertoire van Jessy Yasmeen bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jessy Yasmeen krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Jessy Yasmeen hanteert een richtprijs van €150 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.