Jazzheads

  (6)
  • Band   /   Haarlem
  • #Jazz #Latin #Funk
  • Klinkt als Stan Getz, Chet Baker, Joao Gilberto
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Jazzheads

Check beschikbaarheid
Jazzheads, Jazz, Latin, Funk band

Jazzheads is een jazz-, latin- en (een beetje) funkkwartet. Jazzheads bestaat uit een pianist, saxofonist, basgitarist en drummer. Jazzheads speelt niet alleen op festivals, in jazzcafe's en in de kroeg maar verzorgt ook de muzikale omlijsting bij uw binnen- en buitenfeest, bedrijfsfeest, receptie, jubileum, etc. Jazzheads komt uit de omgeving Haarlem maar speelt in heel Nederland en daarbuiten.

Muziek

Earl France

Think of Me

Only You...

Foto's

Reviews

Door op 19/05/2018

De Jazzheads speelden twee uur op onze bruiloftsreceptie en voor ons was het helemaal perfect! Ze voelen goed aan hoe hard ze kunnen spelen en waar de gasten zin in hebben; achtergrondmuziek of juist feestelijke muziek. De communicatie verliep vlekkeloos en van de gasten hebben we meegekregen dat zij ook ontzettend genoten van de jazzheads. Ik kan ze iedereen aanraden.

Door op 02/09/2017

Op 1 september 2017 een spetterend optreden gehad van Jazzheads. Tijdens de bbq rustige jazz en daarna helemaal los. Met een groot gezelschap hebben we ruim een uur op de dansvloer geswingd op een heerlijke jazz groove met uitstapjes naar funk en soul. Schitterende solo's gehoord. Topband.

Door op 18/08/2017

Afgelopen weekend hadden wij een optreden van Jazzheads bij ons besloten feest. Heel informeel met een lange tafel gedekt om te eten en rondrennende kids. Jazzheads hebben ervoor gezorgd dat de avond die extra magie kreeg waar mensen het nog lang over zullen hebben. Snel weer dus!

Contact

Jazzheads, Jazz, Latin, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jazzheads

Jazzheads is een band uit Haarlem. Jazzheads speelt muziek in de genres Jazz, Latin & Funk. Jazzheads heeft sinds de inschrijving op 04/12/2016 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jazzheads klinkt als: Stan Getz, Chet Baker, Joao Gilberto. Het repertoire van Jazzheads bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Jazzheads krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Jazzheads hanteert een richtprijs van €350 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.