Ismena Goossen

Indicatie €50 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Ismena Goossen

Check beschikbaarheid
Ismena Goossen, Akoestisch, Singer-songwriter, Folk soloartist

Ismena Goossen is een 19 jarige singer-songwriter uit Heerlen,wonend in Utrecht. Haar stemgeluid is te vergelijken met artiesten zoals Amy McDonald en Melanie Safka. Ze schrijft melancholische nummers met teksten gaande over onder andere het geloof en de mensen om haar heen. Ze heeft optredens gehad in bekende Poppodia zoals Tivoli Vredenburg, de Nieuwe Nor en de Muziekgieterij. Ook heeft ze optredens gehad bij verschillende lokale radiostations en bij 3fm.

Reviews

Ismena Goossen heeft nog geen reviews.

Contact

Ismena Goossen, Akoestisch, Singer-songwriter, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ismena

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ismena Goossen

Ismena Goossen is een solo-artiest uit Utrecht. Ismena Goossen maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Folk. Ismena Goossen heeft sinds de inschrijving op 04/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ismena Goossen klinkt als: Emma Ruth Rundle, Angus & Julia Stone, Melanie Safka. Het repertoire van Ismena Goossen bestaat uit covers en eigen werk.

Ismena Goossen hanteert een richtprijs van €50 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.