Ilias

  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Hip Hop
  • Klinkt als A$AP Rocky, Eminem, Kendrick Lamar

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Ilias

Check beschikbaarheid
Ilias, Hip Hop soloartist

Ilias is een 21-jarige Amsterdammer met Marokkaanse en Nederlandse roots. Geïnspireerd door artiesten als Kendrick Lamar, Pusha-T en A$AP Rocky maakt Ilias Engelstalige tracks die niet alleen draaien om een goede sound maar ook om intrigerende onderwerpen. Na een aantal losse tracks en een show in de grote zaal van Paradiso bracht hij in 2016 zijn eerste EP uit getiteld Grams & Grammar. De veelzijdige EP waarop club-bangers afgewisseld worden met persoonlijke verhalen op jazzy instrumentals werd onder andere opgepikt door sites als Puna en 101Barz. Na de zomer staan er alweer een aantal releases op de planning wat alleen maar aangeeft dat de jonge Amsterdammer hongerig is naar meer.

Muziek

Ilias - No Drama

Ilias - Mary (feat. Noa)

Ilias - Too Raw

Reviews

Boek Ilias en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ilias, Hip Hop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ilias

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ilias

Ilias is een solo-artiest uit Amsterdam. Ilias maakt vooral muziek in de genres Hip Hop. Ilias heeft sinds de inschrijving op 21/07/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ilias klinkt als: A$AP Rocky, Eminem, Kendrick Lamar. Het repertoire van Ilias bestaat uit alleen eigen werk.

Ilias hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.