Hurricane Bob

  • Band   /   CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  • #Blues #Rock
  • Klinkt als Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughn, ZZ Top, Cream

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Hurricane Bob

Check beschikbaarheid
Hurricane Bob, Blues, Rock band

Hurricane Bob is het powertrio van Ben Blue, Ocki Klootwijk en Arie Verhaar waarin de elektrische gitaar uit het vet wordt gehaald en ongeremd wordt geïmproviseerd.

De stijl van de band laat zich het makkelijkst omschrijven als “bluesrock”. Hurricane Bob neemt nummers van artiesten als Jimi Hendrix, ZZ Top, The Beatles of Neil Young en maakt daar elke keer een nieuwe interpretatie van. De band draait om improvisatie en virtuositeit. In maart 2014 besluit de band ook eigen materiaal te gaan schrijven en de eerste componeer-sessies zijn dusdanig veelbelovend dat besloten wordt een album te gaan maken.

Hurricane Bob is het best op zijn plek in café’s, op bluesroutes en festivals en gedijt in een omgeving van echte muziekliefhebbers.

In het verleden zijn verschillende muzikanten ingevallen als Ocki of Arend verhinderd waren. Topmuzikanten als Mark Stoop, Rik Kraak, Mick Pauwe, Joeri Rook, Ivo Severijns, Arend Niks, Joost Kroon en Sjoerd van Bommel hebben in dit trio al voor onvergetelijke avonden gezorgd.

Muziek

Changing Times

Lies

You got the looks

Reviews

Boek Hurricane Bob en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Hurricane Bob, Blues, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Hurricane Bob

Hurricane Bob is een band uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL. Hurricane Bob speelt muziek in de genres Blues & Rock. Hurricane Bob heeft sinds de inschrijving op 10/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Hurricane Bob klinkt als: Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughn, ZZ Top, Cream. Het repertoire van Hurricane Bob bestaat uit alleen covers.

Hurricane Bob hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.